S
sramezliviot blesavko
Гостин
Dobar urolog? ne e bitno dali e drzavno ili privatno.
Бегај само од Систина, ми фалсификуваа резултати пред 1 година и сакаа да ме оперираат иако немав никакви проблеми. Преваранти прва класа.Dobar urolog? ne e bitno dali e drzavno ili privatno.
imam slusnato i jas i toa nekoj mlad doktor kako go vikaa neznamБегај само од Систина, ми фалсификуваа резултати пред 1 година и сакаа да ме оперираат иако немав никакви проблеми. Преваранти прва класа.
http://www.acibademsistina.mk/index.php/mk/patients/69-sitedoktori/313-d-r-aleksandar-mickovski.htmlimam slusnato i jas i toa nekoj mlad doktor kako go vikaa neznam
Попов во Ремедика, Кузмановски во Филип Втори. Покрај Систина не би ни поминал, не па да влезам внатре.Dobar urolog? ne e bitno dali e drzavno ili privatno.
Костов на траума во државна. Тешко се стигнува до него, не дека е дигнат, него цело време е некаде, но типот е ТОП. И тоа баш колк оперираше пред едно 6-7 г на стаааара жена (баба) и еве ден денес е окБи сакала да ја искористам темава и да побарам нечие искуство или туѓо за ортопедија во Систина.Гледам на нивната страница 4 ортопеди-хирурзи,кој Драги Христов одма би го елиминирала...ако имате предлог за некој доктор за операција на колк....
Во Државна тешко се доаѓа до слободен термин....тоа е проблемотКостов на траума во државна. Тешко се стигнува до него, не дека е дигнат, него цело време е некаде, но типот е ТОП. И тоа баш колк оперираше пред едно 6-7 г на стаааара жена (баба) и еве ден денес е ок
Специјалисти по Борелиоза имаш на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби при КЦ. Можам да ти го посочам Д-р Миленковиќ или некои од неговите соработници ако си заинтересиран. Инаку тест за кржежи и други суштества можеш да правиш во лабараторијата при Ветеринариот факултет во Скопје.Здраво барам специјалист за Лајмска Болест ( и слични поврзани болести предизвикани од крвопијци).
Друго каде можам да тестирам крлежи и други гадинки за Ламска болест?
Сеедно ми е дали приватно/државно.
Фала.
Проф. д-р Ѓорѓи Зафировски, отопед хирург, од Филип Втори, ми беше професор, човекот има многу големо искуство и познавања, немам лично искуство како пациент, ама мислам дека би ти бил од корист ...Би сакала да ја искористам темава и да побарам нечие искуство или туѓо за ортопедија во Систина.Гледам на нивната страница 4 ортопеди-хирурзи,кој Драги Христов одма би го елиминирала...ако имате предлог за некој доктор за операција на колк....
Д-р.Марга Балабанова во државна. Одличен кожен лекар, една од подобрите во МКНекој кожен лекар ке ве молам итно ми треба. Имам егзем на рацете и тоа само на рацете и све пробав ништо не ми помага. Некој искуство со ова да има?