Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

Член од
15 јуни 2014
Мислења
316
Поени од реакции
301
Dobar urolog? ne e bitno dali e drzavno ili privatno.
Бегај само од Систина, ми фалсификуваа резултати пред 1 година и сакаа да ме оперираат иако немав никакви проблеми. Преваранти прва класа.

Член од
15 јуни 2014
Мислења
316
Поени од реакции
301
imam slusnato i jas i toa nekoj mlad doktor kako go vikaa neznam
http://www.acibademsistina.mk/index.php/mk/patients/69-sitedoktori/313-d-r-aleksandar-mickovski.html

Јас со ова копиле имав проблеми. На 3 спермограми во рок од 3 месеци ми даваат резултати со плодни сперматозоиди 10-12%. На 5 спермограми од тогаш па наваму ми се над 90% плодни сперматозоиди. Тие се правени во авицена, ремедика и во Гин-акушерска клиника во Скопје.

Што поточно имаш проблем? Пиши ми во ПП ако несакаш тука.

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Би сакала да ја искористам темава и да побарам нечие искуство или туѓо за ортопедија во Систина.Гледам на нивната страница 4 ортопеди-хирурзи,кој Драги Христов одма би го елиминирала...ако имате предлог за некој доктор за операција на колк....

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Би сакала да ја искористам темава и да побарам нечие искуство или туѓо за ортопедија во Систина.Гледам на нивната страница 4 ортопеди-хирурзи,кој Драги Христов одма би го елиминирала...ако имате предлог за некој доктор за операција на колк....
Костов на траума во државна. Тешко се стигнува до него, не дека е дигнат, него цело време е некаде, но типот е ТОП. И тоа баш колк оперираше пред едно 6-7 г на стаааара жена (баба) и еве ден денес е ок

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Костов на траума во државна. Тешко се стигнува до него, не дека е дигнат, него цело време е некаде, но типот е ТОП. И тоа баш колк оперираше пред едно 6-7 г на стаааара жена (баба) и еве ден денес е ок
Во Државна тешко се доаѓа до слободен термин....тоа е проблемот:(

Член од
19 ноември 2012
Мислења
96
Поени од реакции
3
Здраво барам специјалист за Лајмска Болест ( и слични поврзани болести предизвикани од крвопијци).

Друго каде можам да тестирам крлежи и други гадинки за Ламска болест?

Сеедно ми е дали приватно/државно.

Фала.

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.411
Здраво барам специјалист за Лајмска Болест ( и слични поврзани болести предизвикани од крвопијци).

Друго каде можам да тестирам крлежи и други гадинки за Ламска болест?

Сеедно ми е дали приватно/државно.

Фала.
Специјалисти по Борелиоза имаш на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби при КЦ. Можам да ти го посочам Д-р Миленковиќ или некои од неговите соработници ако си заинтересиран. Инаку тест за кржежи и други суштества можеш да правиш во лабараторијата при Ветеринариот факултет во Скопје.

Член од
25 септември 2014
Мислења
16
Поени од реакции
12
Проф. д-р Ѓорѓи Зафировски, отопед хирург, од Филип Втори, ми беше професор, човекот има многу големо искуство и познавања, немам лично искуство како пациент, ама мислам дека би ти бил од корист ...

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Некој кожен лекар ке ве молам итно ми треба. Имам егзем на рацете и тоа само на рацете и све пробав ништо не ми помага. Некој искуство со ова да има?

ruller

Expert
Член од
5 септември 2011
Мислења
535
Поени од реакции
367
Здраво, ако може да ми препорачате некој добар приватен психолог или психијатар во битола и околината

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Некој кожен лекар ке ве молам итно ми треба. Имам егзем на рацете и тоа само на рацете и све пробав ништо не ми помага. Некој искуство со ова да има?
Д-р.Марга Балабанова во државна. Одличен кожен лекар, една од подобрите во МК :pipi:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Ортопедија само во воена болица ќе го барате Др-Зоран Несторовски. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom