- Член од
- 19 септември 2014
- Мислења
- 141
- Поени од реакции
- 50
Не га познавам Уроша, нити па знам каква била ситуација у клуб кд дојде лани. Значи можда забушава у трењирање, можда прави раздор; гледам фатиле сте се кој пие, кој пуши... лош пример било за омладину бла бла... Можда е све тој тачно. Али кд чују како лошо играја одбрану и како боље би било да бере ораси, искрено смучи ми се. Ќорави ли сте? Зар одбрана не су дефанзивни скокови и блокаде? Кој има бољу статистику од њега? У напад исто игра одлично. Гради се сас едну руку а друга му е увек слободна да прими топку. А кд прими тој е у најголем број случаи или кош или фаул, а много често и двете одеданпут. За мене тој е квалитет. Иначе чу едну работу за коју исто незнам дали е тачна. Наводно, наши га викале али он цело време не отступаја од цифру 5000. Нас ни било много, пошто пола буџет би отишја на њега. На крај ништо работа, а у Кожув отишја за упола од туј цифру. Е тој е педерски, али ќе понову дека незнам дали е тачно. Значи можда е он педер од човека, али е одличан центар. У моју башчу ораси би браја Вујошевиќ, што у десет припремни утакмице или уопште не игра, а кд игра не покажа ништо.

иначе добар тим и мислу дека слободно може да се каже дека и они овуј годину ќе ни бидев ривали, доста солидно потпунети на сви позицие