Браво за Телма ваљда ќе кренат рејтинг со ова
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Key word: ВаљдаБраво за Телма ваљда ќе кренат рејтинг со ова
За рејтинзите појма неам правилно на АЕК ал пошто овде ништо не ваљаKey word: Ваљда
Него стварно каде може да се проверат рејтинзи на телевизииве ? Или тоа само телевизиите го знаат како податок ?
Ваљда уредник е водителов на Филмополис.. Телма со филмовите сите ги јаде за доручек, години наназад.Очите ме лажат или во моментов на Тела оди Inland Empire. Не знам кој е уредник на забавна програма во Телма, но очигледно е човек со изострен вкус за филмови.
Браво за Телма, штета што не пренесуваат Сериа-А повеќе, поради тоа изгубија доста гледаност а и малце да си ја подобреа сликата, даваат одлични емисии и филмови, ама многу слаб квалитет на слика имаат.
Во нормална земја рејтинзите се достапни на јавноста. Некои телевизии дури ги објавуваат на својот телетекст.Key word: Ваљда
Него стварно каде може да се проверат рејтинзи на телевизииве ? Или тоа само телевизиите го знаат како податок ?
Да, ама мислам дека во денешно време е глупо една телевизија да има таква слика.
Сериите им се топ сеа за сеа>вкус за филмови
>Inland Empire
>
Ама да веќе неколку месеци Телма имаат квалитетна програма as far as серии и филмови go![]()
Сериите им се топ сеа за сеа![]()
Сега ќе ги имаат уште две ероу и персон оф интерестшто серии има? освен псајч и декстер