Колку сте високи колку сте тешки? Проблеми, ситуации?

• Креатор на темата Креатор на темата Solider
  • Време на започнување Време на започнување
Пред околу 2 месеци бев 94 кила со 186 висина што ми сметаше.

Сега во последните 2 месеци успеав да ослабам 8 кила сега имам 86 висината е иста.

Mission complete. :D

171-170см денес не мереше наставникот по физичко иначе првиот ден на школо деца ме гледаа со подзината муцка :ROFLMAO: втор највисок во одд сум првиот е 174см со тежина сум ист 55кг

Последно уредено:
178cm 74kg од 8мо сум 178cm :/ (сега сум 20год.) најверојатно не сум пораснал поради тоа што бев 90-100kg во тој период и во средно и сега ми е мака што ништо не тренирав,али поминало тоа што ке чиниш :(

Оваа висина беше наутро, така да до вечерта паѓав до 175... Сега наутро кога се мерам сум околу 180цм со 65кг...
Се мерам сега, и имам 179цм, додека наутро сум 181цм, се надевам да стигнам барем до 183цм висина на попладне, и околу 185цм наутро. Тежината е истата, можеби килце-две повеќе.

Се мерам сега, и имам 179цм, додека наутро сум 181цм, се надевам да стигнам барем до 183цм висина на попладне, и околу 185цм наутро. Тежината е истата, можеби килце-две повеќе.

како може насабајле да си повисок а вечер понизок?o_O

како може насабајле да си повисок а вечер понизок?o_O
Декомпресија на дисковите помеѓу рбетните пршлени додека лежиме хоризонтално подолг период, бидејќи во текот на денот гравитацијата ги компресира
EDIT: Stef ме претркнал за некоја секунда, но сепак јас поопширно ти објаснив :)

Прв пат слушам за ова. (y)
За друго дојдов у темава. Висока сум 163/4 тежина 62. Последнава година ослабев доста,но тежината ми е иста. Слабеењето го препознавам по широката облека и начинот на исхрана(јадам многу помалку од било кога во мојот живот). Е сега ме интересира, зошто тежината не ми варира т.е. намалува? А сакам до 58 кг да стигнам. И не, не вежбам ништо за да е мускулна маса.

За друго дојдов у темава. Висока сум 163/4 тежина 62. Последнава година ослабев доста,но тежината ми е иста. Слабеењето го препознавам по широката облека и начинот на исхрана(јадам многу помалку од било кога во мојот живот). Е сега ме интересира, зошто тежината не ми варира т.е. намалува? А сакам до 58 кг да стигнам. И не, не вежбам ништо за да е мускулна маса.
Вагата да не ти е расипана нешто?

Многу едноставно кога си била по"голема" :icon_lol: телото ти трошело поише калории и пошто си намалила исхрана си ослабела. Сега си на ниво на кое ти се намалила потрошувачката па затоа више не слабееш. Ти моеш да јадеш и 10 пати на ден али ако го трошиш тоа нема да се здебелиш. Поентата ми е почни било каква физичка активност и пак ќе почнеш да слабееш.

Тело да се создаваше за 7 минути, сите ќе шетавме без стомаци на улица.
Не сум против тој концепт, но за почеток е ок.
После тоа телото се навикнува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom