- Член од
- 24 октомври 2012
- Мислења
- 812
- Поени од реакции
- 510
Оваа висина беше наутро, така да до вечерта паѓав до 175... Сега наутро кога се мерам сум околу 180цм со 65кг...176-7 cm со 58-9kg...
Оваа висина беше наутро, така да до вечерта паѓав до 175... Сега наутро кога се мерам сум околу 180цм со 65кг...176-7 cm со 58-9kg...
Се мерам сега, и имам 179цм, додека наутро сум 181цм, се надевам да стигнам барем до 183цм висина на попладне, и околу 185цм наутро. Тежината е истата, можеби килце-две повеќе.Оваа висина беше наутро, така да до вечерта паѓав до 175... Сега наутро кога се мерам сум околу 180цм со 65кг...
како може насабајле да си повисок а вечер понизок?Се мерам сега, и имам 179цм, додека наутро сум 181цм, се надевам да стигнам барем до 183цм висина на попладне, и околу 185цм наутро. Тежината е истата, можеби килце-две повеќе.
Декомпресија на дисковите помеѓу рбетните пршлени додека лежиме хоризонтално подолг период, бидејќи во текот на денот гравитацијата ги компресиракако може насабајле да си повисок а вечер понизок?![]()
Вагата да не ти е расипана нешто?Прв пат слушам за ова.
За друго дојдов у темава. Висока сум 163/4 тежина 62. Последнава година ослабев доста,но тежината ми е иста. Слабеењето го препознавам по широката облека и начинот на исхрана(јадам многу помалку од било кога во мојот живот). Е сега ме интересира, зошто тежината не ми варира т.е. намалува? А сакам до 58 кг да стигнам. И не, не вежбам ништо за да е мускулна маса.
Многу едноставно кога си била по"голема"Прв пат слушам за ова.
За друго дојдов у темава. Висока сум 163/4 тежина 62. Последнава година ослабев доста,но тежината ми е иста. Слабеењето го препознавам по широката облека и начинот на исхрана(јадам многу помалку од било кога во мојот живот). Е сега ме интересира, зошто тежината не ми варира т.е. намалува? А сакам до 58 кг да стигнам. И не, не вежбам ништо за да е мускулна маса.
7 минути.И не, не вежбам ништо за да е мускулна маса.