Колку сте високи колку сте тешки? Проблеми, ситуации?

Член од
2 септември 2014
Мислења
13
Поени од реакции
12
Пред околу 2 месеци бев 94 кила со 186 висина што ми сметаше.

Сега во последните 2 месеци успеав да ослабам 8 кила сега имам 86 висината е иста.

Mission complete. :D

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.445
Поени од реакции
5.944
171-170см денес не мереше наставникот по физичко иначе првиот ден на школо деца ме гледаа со подзината муцка :ROFLMAO: втор највисок во одд сум првиот е 174см со тежина сум ист 55кг

Последно уредено:

Scythe 7

Malak al-Maut
Член од
25 јуни 2011
Мислења
68
Поени од реакции
23
178cm 74kg од 8мо сум 178cm :/ (сега сум 20год.) најверојатно не сум пораснал поради тоа што бев 90-100kg во тој период и во средно и сега ми е мака што ништо не тренирав,али поминало тоа што ке чиниш :(

Член од
24 октомври 2012
Мислења
812
Поени од реакции
510
Оваа висина беше наутро, така да до вечерта паѓав до 175... Сега наутро кога се мерам сум околу 180цм со 65кг...
Се мерам сега, и имам 179цм, додека наутро сум 181цм, се надевам да стигнам барем до 183цм висина на попладне, и околу 185цм наутро. Тежината е истата, можеби килце-две повеќе.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.395
Поени од реакции
43.212
Се мерам сега, и имам 179цм, додека наутро сум 181цм, се надевам да стигнам барем до 183цм висина на попладне, и околу 185цм наутро. Тежината е истата, можеби килце-две повеќе.
како може насабајле да си повисок а вечер понизок?o_O

Член од
24 октомври 2012
Мислења
812
Поени од реакции
510
како може насабајле да си повисок а вечер понизок?o_O
Декомпресија на дисковите помеѓу рбетните пршлени додека лежиме хоризонтално подолг период, бидејќи во текот на денот гравитацијата ги компресира
EDIT: Stef ме претркнал за некоја секунда, но сепак јас поопширно ти објаснив :)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Прв пат слушам за ова. (y)
За друго дојдов у темава. Висока сум 163/4 тежина 62. Последнава година ослабев доста,но тежината ми е иста. Слабеењето го препознавам по широката облека и начинот на исхрана(јадам многу помалку од било кога во мојот живот). Е сега ме интересира, зошто тежината не ми варира т.е. намалува? А сакам до 58 кг да стигнам. И не, не вежбам ништо за да е мускулна маса.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
За друго дојдов у темава. Висока сум 163/4 тежина 62. Последнава година ослабев доста,но тежината ми е иста. Слабеењето го препознавам по широката облека и начинот на исхрана(јадам многу помалку од било кога во мојот живот). Е сега ме интересира, зошто тежината не ми варира т.е. намалува? А сакам до 58 кг да стигнам. И не, не вежбам ништо за да е мускулна маса.
Вагата да не ти е расипана нешто?

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.111
Поени од реакции
7.073
Многу едноставно кога си била по"голема" :icon_lol: телото ти трошело поише калории и пошто си намалила исхрана си ослабела. Сега си на ниво на кое ти се намалила потрошувачката па затоа више не слабееш. Ти моеш да јадеш и 10 пати на ден али ако го трошиш тоа нема да се здебелиш. Поентата ми е почни било каква физичка активност и пак ќе почнеш да слабееш.

S

Stef Bachatero

Гостин
Тело да се создаваше за 7 минути, сите ќе шетавме без стомаци на улица.
Не сум против тој концепт, но за почеток е ок.
После тоа телото се навикнува.

Kajgana Shop

На врв Bottom