Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки кој стим сервер го користите за downloads? едно време беше најдобар од австрија ама во последно заебава...
Сеедно е. Многу поголема е веројатноста да имаш проблеми со интернет провајдерот отколку со серверите на Valve.

Ја врска немам, кај се гледа/мења тоа?
Али до пред некое време беше супер, еднашка мислам дека успеа Peak Download Rate: 1Gb да достигне,
а еве прееска едвај симна 70Mb update..

пробав, неќеше.. :/
некој друг има проблем?

This game will be available to you after 23 October 2014, and we’ll send you instructions of how to claim your free game at that time, which will include registering with Playfire and linking to Steam to gain your code.

This game will be available to you after 23 October 2014, and we’ll send you instructions of how to claim your free game at that time, which will include registering with Playfire and linking to Steam to gain your code.
Фала на одговор, не знам кај го пропуштив тоа, ама не ми стигна ни e-mail,
ниту па на страната нешто ми пишуваше, или имаше некој "hint" дека XCOM ќе ја добијам.. :)

И мене нигде не ми пишува тоа, али ваљда ќе ја дадат, џабе ли гласавме :D

Фала на одговор, не знам кај го пропуштив тоа, ама не ми стигна ни e-mail,
ниту па на страната нешто ми пишуваше, или имаше некој "hint" дека XCOM ќе ја добијам.. :)
http://www.computerandvideogames.co...ceive-xcom-free-courtesy-of-green-man-gaming/ подетално инфо, лани зедов civ v и mafia 2 така да секако земаш игра ако ја начекаш на време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom