Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
nov e i ovaj, 250 mozam da go dadam, e sea so nema garancija od usa e zemen donesen e tuka i ima razlika so ovaj model u vip so go davat.
За без гаранција биди среќен 220еу ако му земеш. Ама во секој случај чекај си сигурно ќе си најдеш купец, неможеш да знаеш каква ти е среќата.:)

Сакав да речам, дека Нексусот 5 неможе и да сака да држи цена ради излегувањето на 6ката.

имам ipad mini wifi замена за некој телефон, со моја доплата, понудете нешто, таблетот е како нов, комплет пакување, ако има заинтересирани пишете ќе се договориме.

имам ipad mini wifi замена за некој телефон, со моја доплата, понудете нешто, таблетот е како нов, комплет пакување, ако има заинтересирани пишете ќе се договориме.
колку го цениш/продаваш

moze zamena, vidi sto telefon ti treba ke se dogovorime.

Продавам скрин протектори за галакси с4

20141009_102124.jpg

70 денари парче

Имам јас 995-ка скршен е еден од конекторите од батеријата која очигледно е отидена и треба да се замени, телефонот е во bootlop. Екран тач е исправно.
pisimi vo pp

Окулу 19.000 ден за 16GB верзија и 20.000 за 32GB верзија, зборам за нов.
а половни?
сакам да земам, па затоа се распрашувам. прво да го шитнам нексусов

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Менувам таблет Nexus 7 2nd gen 32gb со гаранција до март 2016 за телефон( по можност Nexus 5 или нешто слично во тој ранк). Понуди во пп

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

htc one x 32giga bel ,dve zolti tocki vo cosojte ,(go imam stegnat v dzeb) so kutija so se
cena 7000denari

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom