Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе остај ти член 14,37,288 од законот кога се ни е каша попара ни закон важи ниту ништо во одредени ситуации, а и иди докажи им на дебилите. Што ќе правиш ако не платиш? Полиција ќе дојде и сеедно е како и да е го јадеш.Ова се глупости. Сакаат да заплашат
Немој случајно да сте платиле
Се работи за незаконско казнување. Уставот вели:
Член 14
Никој не може да биде казнет за дело кое пред да биде сторено не било утврдено со закон или со друг пропис како казниво дело и за кое не била предвидена казна.
Никој не може повторно да биде суден за дело за кое веќе бил суден и за кое е донесена правосилна судска одлука.
сељак глупСе возам горе во двокатен и тргам по скали да се симнам кога еден од контрола ми затвара пат со раце и ми вика каде? Викам да се симнам. Вика од задна врата е излезот од тука неможе. А автобусов пола празен. Што има врска викам тргни се да поминам и уште стои на скали не ме пушта. Си искочив од задна а на истата станица и они искочија ама од предна.
Треба барање за бесплатно возење во четврток да земеш од билетара, го носиш барањето заедно со слика на студентски да ти удрат печат, после се враќаш со барањето и сликата на билетара и ти даваат картичка.како ние студентиве може да се возиме у четврток бесплатно? Се вади некоја легитимација?
Не знам дали поминува баш од таму автобус. Јас идам со 15А до карпош базен па после пешки до Систина уште 10-15 минути.Кој автобус оди до Систина?
21a, само ако го фатиш.Кој автобус оди до Систина?
21a, само ако го фатиш.