Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Кај да најдам планинарски или моторџиски панталони?
За моторџиски не знам али за планинарски можеш да најдеш на али експрес или Inter Sport на 1ви спрат ГТЦ

Половен пуњач за постар (7-8 години) HP лаптоп?

Каде можам да најдам евтин мотел низ Скопје, потребно само за една ноќ, ако можи телефон и каде се наоѓа

Каде можам да најдам евтин мотел низ Скопје, потребно само за една ноќ, ако можи телефон и каде се наоѓа
Каде има сместување за релативна евтина цена незнам бидејки не ми требало ама затоа можеш овде да извршиш пребарување на сместувачки капацитети по категории и видови со основни контакт информации.
Евентуално можеш да провериш и тука.

Половен пуњач за постар (7-8 години) HP лаптоп?
За половен би ти рекла да не земаш од пазарчиња, се наоѓаат но со лош квалитет. Ти кажувам од лично искуство. Подобро купи универзален, јас земав универзален полнач што чинеше 700 денари и го користам две години без никаков проблем.

Феријален дом - ефтино. Локација Пролетче
Лаунж хостел - нов, многу добар, не е скап. Локација: Градски Парк кај фонтана
Јунити хостел - Локација: спроти влада

Панталони со џебови од страни во Скопје (по можност Центар) и да не се скапи...? :)
Исто и фармерки до 1000 ден ама да не бидат летни (од тенко платно). Видов во еден бутик на влезот од ГТЦ од страната на Холидеј Ин ама не ми се допаднаа моделите.

Откуп на стари мобилни? По мобилариве каде што прашав само понови модели откупуваат

Панталони со џебови од страни во Скопје (по можност Центар) и да не се скапи...? :)
Исто и фармерки до 1000 ден ама да не бидат летни (од тенко платно). Видов во еден бутик на влезот од ГТЦ од страната на Холидеј Ин ама не ми се допаднаа моделите.
Болд: Мислиш на карго панталони? Вакви?
khaki-cargo-pants-for-boys.jpg

А за фармарки, во зебра, во МакЏинс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom