Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто на paidverts не ми дава да креирам bulk ads кампања? Каков линк побогу треба да ставам, никој не ми го прифаќа :@

A so probux i binarybux sto se desava?? Dali ima isplati tamu? :D[DOUBLEPOST=1412433517][/DOUBLEPOST]Fenomenalna strana za pasivna zarabotka, banerot stoi vo pozadina i odbrojuva poeni so samoto toa sto PC-ot e uklucen i si rabotis sto bilo , ne go usporuva kompjuterot bas naprotiv...100 poeni se odbrojuvaat a nekoi 10 minuti...iljada poeni vredat 1,6 $
Your Potential Individual Pay Rate:
1000 points = US$1.666
Moze i poedinecni zadaci da se ispolnuvaat so sto se zgolemuvaat poenite. Osobeno ke zarabotuvaat tie na koi sto podolgo vreme im raboti kopjjuterot, a i site ostaanti PC korisnici. Link:
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=kralmortal
Povelete pridruzete se vo odlicnata pasivna zarabotka.:)

Izvadil nekoj pari od Cashfiesta ili skam e stranava????

Cash fiesta ako ne drugo, barem na trosi vreme..stoi vo pozadina :)[DOUBLEPOST=1412461012][/DOUBLEPOST]Just click on icon. Probux is dead , Zap and Fuse too..ovaa poraka mi izkoci na paidverts..izgleda e vistinita :D

Cashfiesta е scam.
1. Бришат акаунт кога ќе побараш исплата.
2. Одземаат поени кога ќе го исклучиш компјутерот.
3. Ти праќаат порака дека фатиле како користиш бот or something something и те дупат на здрав разум :LOL:[DOUBLEPOST=1412488771][/DOUBLEPOST]Моментално мислам дека најмногу ветува Paidverts.
Пола месец кликав за ситно, со тие пари што ги заработив купив две ad кампањи и со тоа заработив 6000 бонус поени. И еве сега почнав да добивам реклами со вредност од 1 долар. Плус не ни мора да е во фокус или отворен табот со рекламата. Страната функционира како акциенорско друштво, што значи не може сопственикот да си игра како сака.

Последно уредено:
Јас искрено најмнгу (најбрзо) имам заработено (и уште заработувам) од Platinaclix. Оваа е нова отворена страна. Значи досега од кога се зачленив ми дава по 6 од 0.01 реклами, една од 0.02 и неколку од 0.005 (4). Тука вкупно доаѓа 0.1 на ден, 10 дена ете ти еден долар. Ама вака е малку, сеуште треба работа, на пр. автоматски се заработуваат поени со кои можеш да си рентуваш (да си земеш реферали) или да ги претвореш во purchase cash од кои потоа можеш да вртиш паричка. Вртењето паричка не е многу препорачано затоа што има шанса да се изгубат вложените пари (тоа е чиста коцка) значи на пр. вложуваме 0.1 и сега ако ние одбираме дека ќе падне на глава и вистина ако падне ќе ја добиеме дуплата сума од таа што сме ја вложиле, во овој случај 0.2..:)

StefanPsy напиша:
Моментално мислам дека најмногу ветува Paidverts.
Пола месец кликав за ситно, со тие пари што ги заработив купив две ad кампањи и со тоа заработив 6000 бонус поени. И еве сега почнав да добивам реклами со вредност од 1 долар. Плус не ни мора да е во фокус или отворен табот со рекламата. Страната функционира како акциенорско друштво, што значи не може сопственикот да си игра како сака.

Да не лажеш малку? :)
Со 6к БАП нема да добиеш 1$ та на Стојко да си скакаш...
Еве на мене какви ми стигат у теко на недела.. ама група 6 сум и 200к+ БАП.
Wtm7Myi.png

Лошата работа е шо луѓето не го сфаќат концепто на работа на PaidVerts и ногу брзо се откажуват...
Од 450 реферали таму имам едвј 50-60 кои шо нешто кликат и заработувам нешто ситно од нив.. али полека со време ќе се зголемат тие добивки драстично :)
Така да - мој совет ви е - ако имате некоја пара не се двоумете (и не се лажете да инвестирате веќе у ПТЦ сајтови) - туку фокусирајте ги сите можни средства тука.

--------------------------------------

За Platinaclix (или било кој друг таков сајт кој шо имат ефтина EvolutionScript-a) - НЕ СИ ГУБЕТЕ ЏАБЕ ВРЕМЕТО.

Можете ногу лесно да ги познаете по глупото url : VIEW=XXXX
Сите имат демек транспарентно колку имат искеќирано, колку членови бл бла...
vgNgPz0.png

Последно уредено:
Да не лажеш малку? :)
Со 6к БАП нема да добиеш 1$ та на Стојко да си скакаш...
Еве на мене какви ми стигат у теко на недела.. ама група 6 сум и 200к+ БАП.
Wtm7Myi.png

Лошата работа е шо луѓето не го сфаќат концепто на работа на PaidVerts и ногу брзо се откажуват...
Од 450 реферали таму имам едвј 50-60 кои шо нешто кликат и заработувам нешто ситно од нив.. али полека со време ќе се зголемат тие добивки драстично :)
Така да - мој совет ви е - ако имате некоја пара не се двоумете (и не се лажете да инвестирате веќе у ПТЦ сајтови) - туку фокусирајте ги сите можни средства тука.
Како што ги убедуваше луѓето да инвестираат во probux и fusebux... Не можеш да бидеш сигурен дека Paidverts утре нема да пропадне. Има наивни и неинформирани луѓе, некој навистина ќе се излаже да си ја инвестира целата заштеда тука. Јас на повеќе блогови на нет имам читано дела Jo бил сопственик на неколку други PTC страни што ги напуштил откако му донеле значителна заработка и оставил илјадници луѓе без исплата. Само внимателно треба. Како реклама од Топ-Шоп сте и ти и девојка ти, само тоа што ви одговара на вас го кажувате.

На никој не сум му ставил нож под шија и да го терам да инвестира - тие што можат и сакат си го прават тоа на свој ризик. Гледам па сите се стрчнаа да инвестират.. затоа и сега нека си квичат со по 2-3-5 долара кои и не можат да ги извадат...
КОЈ НЕ РИЗИКУВА - НЕ ДОБИВА.
ВЛОЖИ ГО ОНА ШТО СИ СПРЕМЕН ДА ГО ИЗГУБЕШ!
Неколку фрази за сите шо некогаш планират да инвестират пара од џеб за шо и да е.

А инаку за PV (MyTrafficValue поточно) - би вложил се што имам до задња пара и нема да ги мислам ич.

И извини, али кога и да сум постирал нешто секогаш е било реалистично и у тоа време популарно, добро дрн дрн...
Никогш не сум постирал некој од оние шитБукс со ефтина скрипта на која и се гледа крајо уште пред да започне со работа.
Јас сум човек кој е спремен да вложе - и скоро секогаш ми се има секој влог исплатено.
Али прво пролистај и истражи убаво за шо и како вложуваш.

p.s. другари мои извадија и они по 100-200$ од пробукс, на време шо инвестираа секако.
p.p.s на fusebux никогаш немам пишано некој да вложува - пошо и на мене самио ми мирисаше гадно таа страна па немав ни денар ставено таму.

Dali nekoj izvadil pari od adsense, dali moze da se izvadat vo mkd I kako da se izvadat.

P.S imam dosega 15 evra znam deka treba da imas nad 50 evra da izvadis.

Dali nekoj izvadil pari od adsense, dali moze da se izvadat vo mkd I kako da se izvadat.

P.S imam dosega 15 evra znam deka treba da imas nad 50 evra da izvadis.
За да извадеш можеш преку некоја банка од Македонија преку чек (не ми текнува која беше) ама пази се од нив оти ќе му текне ќе те банираат без врска и неможеш да вратиш акаунт никако (тоа ми се случи мене).. Значи немам извадено ама се имав распрашувано по банки....

Capture.jpg

Kога успеаа од вчера до денес да исплатат 2241$ :pos::facepalm:
Јас погледнав пред пола час, под 1500$ беше исплатата. И истото си го реков, кога стигнаа да почнат со исплата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom