Ви се случила некоја натприродна работа?

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.327
Поени од реакции
21.635
Ја читам темава па ај да прашам дали некој имал слично искуство (мада не е нешо натприродно според мене ама е чудно)...
Па вака ми се има десено појче пати коа се прибирам накај дома, некое куче скитник да тргне по мене и да ме испрати до дома. И тоа се случувало и кога сум и на другата страна на градов шо се вели, и че си тргни по мене и че ме испрати.
Ај баш дали имал некој слично искуство...
епа чудно е, пошо те следи од еднио крај на градо до другио шо се вели. И башка од толку луѓе те бира тебе, шо знам мене ми е чудно па ти како сакаш
А врапче да те посере, и тоа ти е чудно? Пошто, од 7 милијарди луѓе на планетава, баш тебе да те посере, мора да има нешто натприродно тука, нели? Сигурно Госпо знак ти праќа.

Annik Honoré

In Floyd I trust!
Член од
29 септември 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.484
А врапче да те посере, и тоа ти е чудно? Пошто, од 7 милијарди луѓе на планетава, баш тебе да те посере, мора да има нешто натприродно тука, нели? Сигурно Госпо знак ти праќа.
Како прво не реков дека е натприродно, и не ви ја разбирам желбата да напајџате тујџи мислења. Само прашав да не има некој слично искуство, ама како и по обичај, мора да има по некој ваков како тебе. Чекаш некој да постира нешо и одма да му објасниш колку нема појма од живото...Никој не рече дека Госпо знаци ми праќа, реков дека ми е чудно.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.988
Поени од реакции
42.702
ми се има да, многу пати и тоа. Неможеме да побегнеме од натприродново, духови не прогонуваат од секоја страна, аман веќе, give us a break

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.327
Поени од реакции
21.635
Како прво не реков дека е натприродно, и не ви ја разбирам желбата да напајџате тујџи мислења. Само прашав да не има некој слично искуство, ама како и по обичај, мора да има по некој ваков како тебе. Чекаш некој да постира нешо и одма да му објасниш колку нема појма од живото...Никој не рече дека Госпо знаци ми праќа, реков дека ми е чудно.
Да де, и јас само прашав, дали ако врапче те посере ти е чудно? Што се буниш одма, не те фатив за цицка.

Иначе, јас имам слушано дека ако врапче те посере, Госпо ти намигнува. Колку е вистина не знам.

Annik Honoré

In Floyd I trust!
Член од
29 септември 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.484
Да де, и јас само прашав, дали ако врапче те посере ти е чудно? Што се буниш одма, не те фатив за цицка.

Иначе, јас имам слушано дека ако врапче те посере, Госпо ти намигнува. Колку е вистина не знам.
Е со ова се изваде :pos::pos::pos::pos:

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.327
Поени од реакции
21.635
Е со ова се изваде :pos::pos::pos::pos:
Што се смееш, точно е тоа, од постари го имам слушано. Сè што кажале старите, точно е.

А ти се има случено кога одиш по улица, уличната светилка покрај која поминуваш да се изгаси? Знаеш ли што значи тоа?

Annik Honoré

In Floyd I trust!
Член од
29 септември 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.484
Што се смееш, точно е тоа, од постари го имам слушано. Сè што кажале старите, точно е.

А ти се има случено кога одиш по улица, уличната светилка покрај која поминуваш да се изгаси? Знаеш ли што значи тоа?
Не реков дека не е точно само онака слатко се изнасмеав, иначе иам читано нешо за то да ама еве че остам на тебе да кажиш прво ти шо знајш за то.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.327
Поени од реакции
21.635
Не реков дека не е точно само онака слатко се изнасмеав, иначе иам читано нешо за то да ама еве че остам на тебе да кажиш прво ти шо знајш за то.
Ај доста со тие финти, демек знам, ама ај ќе оставам ти прво да кажеш. Не знаеш, едноставно, не наоѓај изговори.

Ако улична светилка ненадејно се изгаси кога поминуваш покрај неа, тоа значи дека на Госпо му се темни пред очи од тебе. Лош знак е.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Ја читам темава па ај да прашам дали некој имал слично искуство (мада не е нешо натприродно според мене ама е чудно)...
Па вака ми се има десено појче пати коа се прибирам накај дома, некое куче скитник да тргне по мене и да ме испрати до дома. И тоа се случувало и кога сум и на другата страна на градов шо се вели, и че си тргни по мене и че ме испрати.
Ај баш дали имал некој слично искуство...
Си имала добиено, кучињата имаат неколку пати посетлив мирис од човекот.

Annik Honoré

In Floyd I trust!
Член од
29 септември 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.484
Ај доста со тие финти, демек знам, ама ај ќе оставам ти прво да кажеш. Не знаеш, едноставно, не наоѓај изговори.

Ако улична светилка ненадејно се изгаси кога поминуваш покрај неа, тоа значи дека на Госпо му се темни пред очи од тебе. Лош знак е.
Да? Абе интернетот е корисна ствар ама за кого како http://en.wikipedia.org/wiki/Street_light_interference_phenomenon

Член од
12 септември 2008
Мислења
746
Поени од реакции
533
Да? Абе интернетот е корисна ствар ама за кого како http://en.wikipedia.org/wiki/Street_light_interference_phenomenon
Street light interference (SLI) is a term coined by paranormal author Hilary Evans to denote the claimed ability of individuals to turn street lights or outside building security lights.
Да не знаеш некој што може и security cameras и аларми да гаси ? убав бизнис модел е тоа

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.327
Поени од реакции
21.635
И што сега!? Демек тоа што го кажав не е точно и ми постираш линк од Википедија како релевантен одговор? Ај објасни ми ти што мислиш, не вака со линкови.

Annik Honoré

In Floyd I trust!
Член од
29 септември 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.484
@echoffs @PoetskaPravda значи чоек треба да се подзамисли дали да постира мислење на некоја тема, па многу сте биле пријатни и гостопримливи. Од влакно ортома прајте. Линкот ти го постирав ради то шо ме мрзи да се објаснувам.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.327
Поени од реакции
21.635
@echoffs @PoetskaPravda значи чоек треба да се подзамисли дали да постира мислење на некоја тема, па многу сте биле пријатни и гостопримливи. Од влакно ортома прајте. Линкот ти го постирав ради то шо ме мрзи да се објаснувам.
Не мора да објаснуваш цели реферати, во 2-3 реченици можеше да се изјасниш. Пр. наместо да го постираш овој пост, можеше да напишеш "објаснување".

Kajgana Shop

На врв Bottom