Фан Клуб: Рома

RomanistaRIM

ASR1927
Член од
6 октомври 2014
Мислења
1.382
Поени од реакции
1.786
И толку надеж и очекувања за утакмицата да се наполниш нерви ко коњ и да те сожалува цел град.Вчера ако не добив срцев удар ради Рома мислам нема кога.Само Челзи - Барса е поголема кражба од ова жива катастрофа.

Член од
22 јануари 2005
Мислења
1.644
Поени од реакции
1.677
Манолас суспендиран две утакмици. Мората - една.

Холебас повреден, денес или утре ќе се знае колку време ќе е отсутен.

Член од
22 јануари 2005
Мислења
1.644
Поени од реакции
1.677
Гарсија казнет со 5000€ и опомена за суспензија, Рома со 20 000€.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
116
Поени од реакции
37
Фан страната на сериа а секој ден ги објавуваше насловните страни од спортските весници во Италија само денес ги нема.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Фан страната на сериа а секој ден ги објавуваше насловните страни од спортските весници во Италија само денес ги нема.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Темата нека ја преименуваат во Судија А[DOUBLEPOST=1412624030][/DOUBLEPOST]Марко Траваљо (новинар, навивач на Јувентус): "Го гледав Јуве-Рома вчера. Јуве го украде целосно натпреварот, не беше ниту еден гол регуларен. Волку не сум се срамел од времето на Моџи: неговите ученици го победија учителот. Натпреварот беше уништен од судија кој судеше во корист на Јуве."

Tifoso juventino Marco Travaglio, giornalista de IL Fatto Quotidiano: “Ho visto Juventus-Roma ieri. La Juve ha rubato su tutto, non c’è un gol che sia regolare. Devo dire che non mi vergognavo così dai tempi di Moggi: i suoi allievi hanno superato il maestro. La partita è stata rovinata da un arbitro servile “.

Последно уредено:
Член од
22 јануари 2005
Мислења
1.644
Поени од реакции
1.677
Кочијашот со жолта вратоврска почнал да плука по играчите на Рома што го гледаа мечот (Стротман, Де Роси). Ме интересира колку ќе биде казнет Јувентус за тоа.

https://vine.co/v/OKXOwOVaAit

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.763
Поени од реакции
17.678
Кочијашот со жолта вратоврска почнал да плука по играчите на Рома што го гледаа мечот (Стротман, Де Роси). Ме интересира колку ќе биде казнет Јувентус за тоа.

Ако тјо идиотот плукал, не сме ние останатите навивачи криви, јас плукав по судијата на пример :D

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385

Културата не може да се купи со пари, како што можат да се купат натпревари и титули!

Pravda vitězí

RomanistaRIM

ASR1927
Член од
6 октомври 2014
Мислења
1.382
Поени од реакции
1.786
Абе поголеми се шансите јас да га ебам Моника Белучи отколку овие да признаат дека судиите не им помагат.После генерацијава со Недвед само судиите ги спасуват и им играт и им ги носат титулите.Затоа у Европа се дно и го пезат италијанскиот фудбал.Рома ќе ја мине групата на смртта а за нив богами не знам.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.763
Поени од реакции
17.678
Абе поголеми се шансите јас да га ебам Моника Белучи отколку овие да признаат дека судиите не им помагат.После генерацијава со Недвед само судиите ги спасуват и им играт и им ги носат титулите.Затоа у Европа се дно и го пезат италијанскиот фудбал.Рома ќе ја мине групата на смртта а за нив богами не знам.
Оти бе толку слепо навивачки збораш, лани судиите ни ја донесоја титулата? Јесте дека сте оштетени 1000 пати и јас реков али ова веќе да спомниш ств е смешно 2006та втора лига, до 2011 на факинг Палермо му свиреа безвезни пенали а на Дел Пиеро нозете му ги кршеа и пенал не свиреа. Не е здраво толку со мраза да збораш еднсотавно глупо е.

RomanistaRIM

ASR1927
Член од
6 октомври 2014
Мислења
1.382
Поени од реакции
1.786
Играчи навивачи сите сме едно толку едно што Тоти доби жолт картон што прослави со навивачите

Kajgana Shop

На врв Bottom