Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ххахаха види га овога....па Чантекин од Турску прву лигу дојде у Мегу,а ти га споменуеш у контекст сас Куманово:facepalm:
И Реј Ален гледам слободан,што мислите?

оливер данска седеше у револушн сс хајнса, и дрмна едно скопско за 5 минута и си отидесва :) најверојатно нема паре за карту да плати назад и чека друг тим да га земев :) иначе работнички игра 2-3 пут сс фени и га декласира незнам али мислу дека ќе су много јаки, а исто такој и после утакницу на мзт можу да кажу па ќе су добри и сс работнички најверојатно ќе решавав за титулу у случај кожув да не се умеша некако... иначе за куманово што знам, стоју на тој дека центарска линија ни е много слаба и кд веќ давасва откази како на оливера можесва и радојета да га пратив за црну гору зашто не га бива... аврамовиќ ќе ми биде главан играч овуј годину, ќе видите ;)

Ичера Брајан Оливер качија на ќукш едну ќурку што не знае да оди на штикле... и одведесва гу у стан куде линку сс Хајнса.:icon_lol:

:D Ваљда са бољи ебачи него кошаркари, бар она нека има некое фајде од њима. Па ќе кажу. Још колко утакмице треба да загубимо па да се сложимо дека у глобалу, странци овуј сезону не ни се погодива. Ја мислу дека ги доведемо чк од Америку да гу носив игру а не да греев клупе и да се забављав по клубови. За црногорца више ни зборови не ми се трошив. Егоров и Аврамовиќ обеќавав, ќе видимо за њима. Друга работа. Управа гу нема нигде. Камо пресови, камо известувања. Зашто још никој од њим официјално не кажа дека е намаван Оливер. Зашто се крие буџет. Ниедн прес на Вујошевиќа не проваѓа без цифре, не крие ни спонзорства ни дугови. Плус тој, како прво искачав сас информацију како ни е зголемен буџет од лани еве на пример овдека:
http://ekipa.mk/kk-kumanovo-proshirena-uprava-pogolemi-ambitsii-vo-novata-sezona/
а после Михајловски у интервју вика дека е намален буџетот од минатата сезона. Еве овдека:
http://lv.kumanovonews.com/intervju...ovski-kosarkari-ce-dobijat-sansa-vo-mojot-tim
Пошто да се разберемо: какв ти е буџет таква ти е екипа, ама треба и њух. За мали паре да одбереш квалитетнога играча, а не дај што има на тезгу, предност на црнци пошто ми још живимо у 19 век, па са ни атракција, и деца се фалив измеѓу себе кој има а кој нема слику сас „црнца“. Даље, Тај „визија за стварање на клуб“, што е процес и што трае 4-5 сезоне, не држи бш воду. Знаемо како функционирав ствари. Како спорт директно зависи од политику. Свака сезона е прича за себе и ретко кој клуб задржи повише играчи. Друго са младински категорие, школе итд. Не сумњам дека Игор е добар педагог. Има одлични резултати сас деца, али да не мешамо бабе и жабе. Добро е што постои овј форум куде ми скриени под псевдоними ќе серемо и ќе изигравамо дека смо Дејвид Блат или Дуда Ивковиќ. Али све док сте наш а не приватан клуб, и док едете леб од наши паре од данаци, имамо право на тој.

одиграсва 10 пријателске освен турнир и тија 2 пријателске кои ги добисва убедљиво ништо друго не кажасва, криев ги утакнице још повише па порази, тај фан страна на фб што е дај нека биде малце попрофесионална да се знае што се работи у тим, кои су повредени, сс кога играв, кој е доведен на пробу, кој е намаван како што работив сви нормални клуботи, од другу страну слушна информацију дека туј страну гу држив некои дечки, а не од клуб... па мајку му стара дај нека направив едну веб страну, своју фб страницу и нека запослив некога да ги гу одржуе како е ред, кд може у стручан штаб да има 15 човека запослени партиски можев још еднога да убутав барем да се има корист... сезона еве ќе почне за некој дн, а реално да си признаемо тим необеќа дека можев нешто да направив ни овуј годину, само си дизав цену пред свак почетак на сезону...

одиграсва 10 пријателске освен турнир и тија 2 пријателске кои ги добисва убедљиво ништо друго не кажасва, криев ги утакнице још повише па порази, тај фан страна на фб што е дај нека биде малце попрофесионална да се знае што се работи у тим, кои су повредени, сс кога играв, кој е доведен на пробу, кој е намаван како што работив сви нормални клуботи, од другу страну слушна информацију дека туј страну гу држив некои дечки, а не од клуб... па мајку му стара дај нека направив едну веб страну, своју фб страницу и нека запослив некога да ги гу одржуе како е ред, кд може у стручан штаб да има 15 човека запослени партиски можев још еднога да убутав барем да се има корист... сезона еве ќе почне за некој дн, а реално да си признаемо тим необеќа дека можев нешто да направив ни овуј годину, само си дизав цену пред свак почетак на сезону...
fan stranu gu drzu samo ja, a informacie kd dobiju od upravu samo tg objavu. btw a da i bez pare gu rabotu hhahaha[DOUBLEPOST=1412546271][/DOUBLEPOST]a i plan sam da gu deaktiviram, posto ovija od upravu se praviv mnogo pametni...

тој га и збору, значи направија си гу и стекнаја си некоју публику на туј страну најверојатно не су те ни контактирале за некој хонорар и да имаш нон стоп врске у клуб да се објавуе што се работи... али тој е, у принцип у целу македонију е такој освен куде мзт

тој га и збору, значи направија си гу и стекнаја си некоју публику на туј страну најверојатно не су те ни контактирале за некој хонорар и да имаш нон стоп врске у клуб да се објавуе што се работи... али тој е, у принцип у целу македонију е такој освен куде мзт
kakv honorar brat oci ke ti izvadiv, jos su mi duzni od lani za statistiku...

kakv honorar brat oci ke ti izvadiv, jos su mi duzni od lani za statistiku...
претпостављаше дека ти гу водиш... имаше една слика куде се гледаше админ... мада лошо е ток што управа не се замара сас туј работу .. место такој да привлече још повише публику.. она гу мава и туј што гу има

претпостављаше дека ти гу водиш... имаше една слика куде се гледаше админ... мада лошо е ток што управа не се замара сас туј работу .. место такој да привлече још повише публику.. она гу мава и туј што гу има
Neznam sto da kazu totalno neprofesionalno rabotiv

Какве су и тија гуске маму му ебу,зашто се лжев само,за поголем к*р или подлабок џеп?
Сумњам дека Оливер нема паре за повратну,него одговара му туј ебе,шета,пијанчи се,као и свак Амер.

Какве су и тија гуске маму му ебу,зашто се лжев само,за поголем к*р или подлабок џеп?
Сумњам дека Оливер нема паре за повратну,него одговара му туј ебе,шета,пијанчи се,као и свак Амер.
Чека ангажман у нов клуб за да му се плати карта до тамо, затој што војка е у затвор и неможе да му обезбеди назад да се врати ке чека ангажман од други за да се врати :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom