Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
А во што сме ние поспособни од нив, сезонава? :)

Дај не заебавај.. играат со по тројца леви бекови, дефанзифци од <20 години, везен ред без врска, а ние скоро на секоја позиција имаме по 2 солидни играчи(или требаше да бидат солидни според сите најави на медиуми и експерти).

Па не можи со само еден продаден играч од борба за титула до последно коло да бидиш послаб од тим кој претходната ги сруши сите негативни рекорди што можи да постојат на клубско ниво. Иако некој ќе кажи сеуште е рано, веќе не е рано... Или ќе почниш да победуваш, или топ 4 замина. Тоа што треба да биди најјака страна, а тоа се победи против мали тимови, за брзо време ќе ја стигниме бројката на киксови која што минатата година беше за цела сезона.
Се радувавме на Базел и Лудогорец, ама изгледаше како да играме во Лига Европа со трет состав. А сето тоа со состав кој според сите најави и еуфории требаше да биди подобар од ланскиот. Е сеа кој му ја мати водата на коњите тешко е да се дознае

Ептен го отупевте, мајке ми. Де Геа имаше топ одбрани, али Мињоле нема проблем со таквите. Проблемот сите го знаеме кој е. Ај да речеш денеска покажал како се брани од аспект на тоа што Мињоле не го прави ќе сфатам, али сосема различна работа беше. Стварно не сфаќам што рипнавте толку врз Мињоле по денешното издание на бранителот на педерите.

На кое место ќе го ставиш Мињоле ако треба по ред да ги ставаш Чех, Куртоа, Де Геа, Ноер, Касиљас, Лопез, Шчежни, Валдес, Лорис, АлХабсби, Муслера и Манданда.

Ти ги набројувам истите што ги лупнав и во предходнит пост. Пред кои од горенавдените би го ставил и позади кои од овие голмани.

На кое место ќе го ставиш Мињоле ако треба по ред да ги ставаш Чех, Куртоа, Де Геа, Ноер, Касиљас, Лопез, Шчежни, Валдес, Лорис, АлХабсби, Муслера и Манданда.

Ти ги набројувам истите што ги лупнав и во предходнит пост. Пред кои од горенавдените би го ставил и позади кои од овие голмани.
Не го реков тоа, и не го оспорувам. Муабетот ми беше, ова денеска што го направи Де Геа беше супер, али нема допирна точка со Мињоле пошто он никад нема разочарано у такви прилики. Има разочарано во други аспекти од играта. А ти и некои какви муабети почнаа, како Мињоле да ни ги испуштил сите поени сезонава.

Не го реков тоа, и не го оспорувам. Муабетот ми беше, ова денеска што го направи Де Геа беше супер, али нема допирна точка со Мињоле пошто он никад нема разочарано у такви прилики. Има разочарано во други аспекти од играта. А ти и некои какви муабети почнаа, како Мињоле да ни ги испуштил сите поени сезонава.

Прво, ми го знаеш ставот за Мињоле. Второ, дека никогаш нема примено голови од ваква ситуација, ќе се прашаме. Ударот на Негредо од лани, годинава шутот на Јагјелка.

Овој удар денес (не зборам за пеналот) во последна минута, голема е веројатноста Мињо да не го фатеше зошто рацете му се спуштени на земја при такви удари.

Во врска со споредбата со гореспоменатите голмани, Мињоле е во последни 2-3ца, што значи дека не е голман за да брани во тим кој атакува на трофеи/титули.

Прво, ми го знаеш ставот за Мињоле. Второ, дека никогаш нема примено голови од ваква ситуација, ќе се прашаме. Ударот на Негредо од лани, годинава шутот на Јагјелка.

Овој удар денес (не зборам за пеналот) во последна минута, голема е веројатноста Мињо да не го фатеше зошто рацете му се спуштени на земја при такви удари.

Во врска со споредбата со гореспоменатите голмани, Мињоле е во последни 2-3ца, што значи дека не е голман за да брани во тим кој атакува на трофеи/титули.
Не се слагам. За такви јаки шутеви знае да ги фаќа, не го праи сеа и ти тотално неспособен. Тоа на Јагиелка никој не го фаќа. Тоа со Негредо ја тврдам дека беше просто надмудрување, али ајде, нека му иде на душа на Мињоле. За мене се додека не го видиме како потклекнува под притисокот од играње у ЛШ, останува добар голман.

П.с: Тек сега го видов потписот :D

Не се слагам. За такви јаки шутеви знае да ги фаќа, не го праи сеа и ти тотално неспособен. Тоа на Јагиелка никој не го фаќа. Тоа со Негредо ја тврдам дека беше просто надмудрување, али ајде, нека му иде на душа на Мињоле. За мене се додека не го видиме како потклекнува под притисокот од играње у ЛШ, останува добар голман.

П.с: Тек сега го видов потписот :D

Леле брат, треба да корне во ЛШ за да добие доверба (не да ја поврати). Ти чекаш уште ЛШ да киксне, за комплетно да се откажеш :)

П.С. Кој ме знае, може да примети дали сум пијан со или без печатна грешка :D

Читам и Роџерс се попалил на тоа како Стиви играше напред, пази го ова: Mario is a guy who needs certain type of passes and Steven is the sort of player who can provide them.

Пиши 2+ асистенции следната :D

https://twitter.com/LFC_buzz/status/518471004151365632

Кабаје не го беше позз Миноле?

Го сецна најдобриот Барахиноооооо. :D[DOUBLEPOST=1412593414][/DOUBLEPOST]
Читам и Роџерс се попалил на тоа како Стиви играше напред, пази го ова: Mario is a guy who needs certain type of passes and Steven is the sort of player who can provide them.

Пиши 2+ асистенции следната :D

Му шепнаа Кара и Невил за ова. Не е негово ;)

Демек Роhxерс му се нафурал на Бало и затоа бил седнат на клупа. Некако, не ми е за верување...

Демек Роhxерс му се нафурал на Бало и затоа бил седнат на клупа. Некако, не ми е за верување...

Има некој објавено повеќе за ова ? Јас прочитав само цитат кај Босанците или Србите(не ми текнува точно) за Роџерс-Бало.

Има некој објавено повеќе за ова ? Јас прочитав само цитат кај Босанците или Србите(не ми текнува точно) за Роџерс-Бало.

Мислам дека на Гардијан прочитав. Ако налетам пак, ќе ти пуштам.[DOUBLEPOST=1412636800][/DOUBLEPOST]На Мирор било, еве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom