Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто ти е натрен? Многу шеќер ставаш во кафето? Планираш да се стигнеш под 8% телесни масти па да земаш натрен? Терај си шеќер, среди си ја исхраната преку целиот ден од 2 чажички шеќер немаш гајле.Замена за шеќер во кафе,здрава и помалку калорична,освен натрен ? натренот читам бил доста штетен...?
Зошто ти е натрен? Многу шеќер ставаш во кафето? Планираш да се стигнеш под 8% телесни масти па да земаш натрен? Терај си шеќер, среди си ја исхраната преку целиот ден од 2 чажички шеќер немаш гајле.
Немаш ефект или?Мислам дека средена до сега максимум ми е...јадам само по 300 грама јх,останатото ми е протеин,а вежбам многу,но ете мислев и тоа да го скратам...инаку,до сега пиев по 2 лажички односно ставав по 2 лажички,сега по 1 лажичка или една ипол ама рамни,а порано како планина ги полнев..ама пијам по 2-3 кафиња на ден,па мислев да не се собираат многу.
Вкупно внесувам 1942 калории,а потребни калории за одржување ми се 3000,за слабеење 2600 ми се потребни а ја внесувам 1942
варира највеќе од тоа дали јадам од сабајле јајца или не.Немаш ефект или?
Колку протеин внесуваш на ден?
Не ми е јасно зошто некои луѓе кога прават Bench Press ги дигаат нозете на самата клупа а не им се прицврстени на земја ? многу јасно знам дека е погрешно тоа што се поставуваат нозете на клупата но не ми е јасно до какви повреди може да дојде од тоа ?
Мислам дека има таква фора,сигурно не им текнува онака да ги креваат,нека кажат по искусниве...
мене не ми е јасно зошто кога дигаат ја креваат главата и со тоа го ебат вратот максимално...а тоа сум го видел кај многу луѓе да го прават,обично кога креваат поголема килажа(за нив).
Вежбаат за во циркус, а инаку се во филм дека така подобро се изолирале градите.Не ми е јасно зошто некои луѓе кога прават Bench Press ги дигаат нозете на самата клупа а не им се прицврстени на земја ? многу јасно знам дека е погрешно тоа што се поставуваат нозете на клупата но не ми е јасно до какви повреди може да дојде од тоа ?
abe zemi sklekovi ,vratilo i stomacni do OTKAZ raboti kakva guma kakvi bakraci, a ako nemozis vratilo i sklekovi pobaraj na youtube imas za pocetnici i so tek na vreme ke usovrsuvas, pa posle 2,3 meseci odi vo teretana ne ti treba gumaOpsto muskulaturara mi e slaba, ramenicite mi se tesni, bicepsite skoro i da mi gi nema i sakav da pocnam da odam vo teretana za malku da ojacam i stavam na masa, no eden drugar koj porano odel vo teretana mi kaza deka najubavo bi bilo prvin da pocnam so udiranje vo guma so sto torzoto ke mi zajakne i ke se oformi pa posle dva tri meseci da pocnam i so teretana. Spored vas sto e podobro za pocetnik kako mene, teretana ili guma?
abe zemi sklekovi ,vratilo i stomacni do OTKAZ raboti kakva guma kakvi bakraci, a ako nemozis vratilo i sklekovi pobaraj na youtube imas za pocetnici i so tek na vreme ke usovrsuvas, pa posle 2,3 meseci odi vo teretana ne ti treba guma