- Член од
- 20 јануари 2013
- Мислења
- 399
- Поени од реакции
- 472
Не сум крив јас ниту ви што сме се родиле тука во мракот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како е во Австралија друже, успеа да се снајдеш?
Супер е пријателе... барем сега за сега![]()
Нема аргумети, затоа што некој со средно со искуство ,,помошник на заменикот помошник за административни работи'' и плата од 25 000 мисли дека е во предност во странство пред некој инженер. Што аргумент сакаш повеќе?
Да стекнам некое искуство од струкава уште 3-4 години, да ги усовршам јазиците и што ќе барам тука. Да бидам изедначен со плата или да земам мизерни плус 100 евра од некој со средно, па уште и да се осеќа надмен. Уште црвен тепих да им постелиме фали.
И да надополнам мисли дека му љубомориш на успехот, хахаха![]()
Aj so srekja. eve od prva raka ke ni kazes kolku med i mleko tece tamu i kakvi se cenite i kiriite.Супер е пријателе... барем сега за сега![]()
Aj so srekja. eve od prva raka ke ni kazes kolku med i mleko tece tamu i kakvi se cenite i kiriite.
![]()
Be careful what you wish for. It might just come true.Искрено подобро да сум чистач во Норвешка него ли директор во Македонија. А ти таму купуј си кинески телефони и кинески коли.
Zaso sramota be vaki....Neli e sramota da prepodavas stari koli i da ne plakas danok za toa...?Be careful what you wish for. It might just come true.Ne znam kakva para da mi dadat ne bi odel za cistac. Sramota.
Norveska e daleku ponapred od avstralija, i po plati,standard i sredenost na opstestvoto.
Be careful what you wish for. It might just come true.Ne znam kakva para da mi dadat ne bi odel za cistac. Sramota.
Norveska e daleku ponapred od avstralija, i po plati,standard i sredenost na opstestvoto.
Ne ic, ni vo germanija,italija,slovenija i mnogu drugi drzavi kade sto sum bil svercerite na koli ne plakjaat nisto.Zaso sramota be vaki....Neli e sramota da prepodavas stari koli i da ne plakas danok za toa...?
Znaci ti se sramis od cesna rabota ...a se gordees so necesna...Ti li vaki legenda .. Jas mislam deka treba tebe parlamentarec da te izglasame!Ne ic, ni vo germanija,italija,slovenija i mnogu drugi drzavi kade sto sum bil svercerite na koli ne plakjaat nisto.
Znaci ti se sramis od cesna rabota ...a se gordees so necesna...Ti li vaki legenda .. Jas mislam deka treba tebe parlamentarec da te izglasame!
Aj so srekja. eve od prva raka ke ni kazes kolku med i mleko tece tamu i kakvi se cenite i kiriite.
![]()
Mora malce da te bocneme heheAко пробуваш со потсмев да ме цитираш ќе ти ја кажам вистината.. Имаш пари за кирија, школо да платиш, кола да си купиш и да живееш нај нормален живот којшто во Македонија можеш само да сонуваш...
Во Македонија 200 евра плата, 200 евра е кирија... Најди НЗС
Mora malce da te bocneme hehe
Ima li za nasinci ovakvi °rabotni° mesta tamu:
1. Помошник раководител на сектор за документација и библиотека (1)извршител(и);- Висока стручна спрема (VII/1) или 300 ЕКТС - факултет од областа на хуманистички науки, општествени науки
- најмалку 4 години работно искуство во струката од кои 1 година во државната служба
- способност за работа под притисок и извршување на работни задачи со рок
- компјутерски вештини од областа на канцелариското работење
- одлични комуникациски вештини
- исполнителност, самоиницијативност, чесност и лојалност
- ориентираност кон тимска работа
Плата: 30.105,00
Работни часови неделно: 40 ; Работно време од 08:30 до 16:30 ; Работни денови: од понеделник до петок
![]()