Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ако им текне да снимаат 7-ма сезона на "Lost", може да го препорачаме тимот на Ливерпул за у главна улога
...Единствената добра вест е дека Стариџ е блиску до потпишување на нов 5 год. договор, според кој би заработувал 100 000 фунти неделно
Поточно, кога ќе потпише би била добра вест :)
http://www.liverpoolecho.co.uk/spor...ws/liverpool-fc-close-handing-striker-7868063
He could make the bench for Saturday's Premier League game with West Brom but Roy Hodgson has agreed not to call him up for England's Euro 2016 qualifiers against San Marino and Estonia.
[DOUBLEPOST=1412238607][/DOUBLEPOST]
Jas planirav ama mi izleze rabota. Za zal. A na sto ke davaat? Znam Arena dava oti nasite od kilavana MTV ke davaat ArseAnal

Не отидов ни јас, не се јави никој.А ми беше уз пат.Инаку лш преку стрим даваат таму.

Последно уредено:
Сусо се повредил и ќе биде аут неколку месеци. Ќе прави операција, препоните ...
Штета, штета, штета за дечково!!!

Лани ги фалевме сите, психијатри сме имале, Роџерс комплетен менаџер, овие уиграно креирале, формации мењање за доминирање по теренот, тики-така, пас енд мув, управа топ, стручен штаб газди, сите комплетни играчини. Си отиде Суарез и нема човек во клубов кој не изгледа како тежок просек. Нема еве, ако се издвојува некој, и тоа не како класа туку како натпросечен играч нека го издвои некој, ја таков не гледам ниден кој е поврзан со неговата работа во клубот. Ебате колективниот надомест. Со ВБА не планирам да ја гледам, не заслужуваат да бидат гледани, ниеден од нив.

Трансфер периодов неколку години унапред ќе го гледаме како Кени кога ги спичка парите на Адам, Даунинг и остало срање. Жими Морено што ќе остане од овие, Манкиљо нема ни да сака трајно да дојде, дргиве освен можда Бало, јасно е отсеа дека нема да имаат некаква улога во историјата на клубов.

Доказ дека лани ги фативме на спање сите. Јунајтед без Ферги, Сити нов менаџер(иако освоија) Челзи без напаѓачи итн.

Да не биде сеа муабетов ви реков али кога зборев јас дека Кени го немал Суарез во клучен период викаа сите па што фрли 100м кај се другите играчи. Еве де кај се сега на Роџо ? Еден Стариџ мења многу а не па Суарез да фали.
И на крај краева не е проблемот Суарез него проблемот е што Ливерпул фрла константно пари на играчи што имале една сезона добра и што важат за таленти.Керол,Адам,Даунинг,Лалана,Маркович,Балотели,Ламберт,Ловрен,Чан. Направи математика колку пари има овде отидено. И све ќе ти стане јасно за политиката на клубот.

Јас неможам да верувам како можат у серија да прават такви лоши потези.

Доказ дека лани ги фативме на спање сите. Јунајтед без Ферги, Сити нов менаџер(иако освоија) Челзи без напаѓачи итн.

Да не биде сеа муабетов ви реков али кога зборев јас дека Кени го немал Суарез во клучен период викаа сите па што фрли 100м кај се другите играчи. Еве де кај се сега на Роџо ? Еден Стариџ мења многу а не па Суарез да фали.
И на крај краева не е проблемот Суарез него проблемот е што Ливерпул фрла константно пари на играчи што имале една сезона добра и што важат за таленти.Керол,Адам,Даунинг,Лалана,Маркович,Балотели,Ламберт,Ловрен,Чан. Направи математика колку пари има овде отидено. И све ќе ти стане јасно за политиката на клубот.

На Кени не му фалеше Суарез туку му фалеа внуци.
Не заебавај се срамев кога излегуваше на прес и коа викаше пас анд мув а на терен тука некаде со Стоук.
Уште тогаш кога го назначија реков дека добро ќе биде ако остане на Caretaker не повеќе затоа што ќе си ја уништи репутацијата, бар кај мене да.

За засилувањата удел има Кени.

После милионските договори на Кени, Хенри изгледа кажа не на високите плати и договори.
Затоа и немаме засилување од типот на Фалкао со 320 000 фунти неделна плата.

Сепак нема бегање од одговорноста на Роџерс ако на крајот бидеме под 4тата позиција.
Ама тоа на крајот, или ПРИкрајот.
А не сега на 4 кола од сезоната.

Мене надежта не ми е изгубена од тој аспект. Изгубена ми е од тој поглед што дури и да се докопаме некако до 4то, пак да играме ЛШ догодина, знам дека летото пак ќе се нервираме пошто ќе купуваме некои Лалановци и Кероловци, еве ги више се истакнуваат некои ботови ко Клајн, Бертранд, Даер од Тотенхем, Вајман, Ларсон, Пеле, нз ти кој таму, и ние пак по такви ќе се залетаме. Што зборев ја цело лето? А и ти богами. Ги купуваме истите играчи на кои се изгоревме претходните сезони. Тука ми е мене нервозата и губењето надеж, што пак наместо златни играчи бе, Ди Мариа ете го кај отиде, Фабрегас, Коста, па да му ебам мајката глеј какви играчи земаат другите, а не некој ми продава муда за бубрези дека Лалана бил бољи од Фабрегас, Ламберт бил натпросечен играч, а дека не сме тргале по Ројс, Милер и слични пошто не сме биле утврдени. До лани беше изговорот дека не играме ЛШ, сега дека не сме биле утврдени, догодина нешто трето. Затоа Монако у втора лига привлекуваше поише играчи од нас, пошто беа утврдени да. Дадовме се на се 20 милиони мислам, кога се ќе се одземе и собере. 20 милиони за да замениме квалитет со квантитет. Буквално, квалитетот на Суарез со квантитетот од преценети техничари. Па истото ќе се дешава догодина, еве отсега сум сигурен, догодина ќе купиме некое теле како Пол Дамет и некој ќе ме убедува дека бољи е Дамет од Коентрао да речеме, подокажан у лига, помлад, поперспективен, поисплатлив, ма мрш у пичку матер, гад ми е од муабетиве сезони и сезони уназад, напамет ги знам изговорите уште пред да го купиме играчот. Истите изговори од слепи фанови, истите изговори од срање управа. Лага. Заради ова не ми се глеа и морам мала апстинација да напраам од клубов и неговото активно поддржување.

Значи со одбраната не се проблемот играчите, туку самодовербата. Сите се квалитетни дефанзивци, само што секое коло примаме некој килав гол кој му ја крши самодовербата. Ако врзиме 1-2 cleen sheet-са друг ќе биде муабетот.

Само незнам од каде им е ова да купиме нов напаѓач во Јануари. Стварно нема смисла муабетот. Во Јануари мора да се бара играч од средина (ако вака играат до тогаш).

Значи со одбраната не се проблемот играчите, туку самодовербата. Сите се квалитетни дефанзивци, само што секое коло примаме некој килав гол кој му ја крши самодовербата. Ако врзиме 1-2 cleen sheet-са друг ќе биде муабетот.

Само незнам од каде им е ова да купиме нов напаѓач во Јануари. Стварно нема смисла муабетот. Во Јануари мора да се бара играч од средина (ако вака играат до тогаш).
Од тоа дека Ламберт е дрво, и сам си призна дека не е доволно фит за да се носи со играта на клубот. End of story брат, сам си признава човекот дека не го бива, а ние од него гејмчејнџер очекуваме да ни биде.

Од тоа дека Ламберт е дрво, и сам си призна дека не е доволно фит за да се носи со играта на клубот. End of story брат, сам си признава човекот дека не го бива, а ние од него гејмчејнџер очекуваме да ни биде.

Значи не е фит заради тоа што нема натпревари. Не е исто да играш по 90 минути и по 10. И пред да ми речиш "ама секој ден тренира", тренинг и меч фитнес е нешто сосем различно. Никој не очекува од Ламберт да биде гејмчејнџер. Јас реков уште кога дојде дека ако даде 6-7 гола во сите конкуренции ќе бидам задоволен. Се знае кој треба да ни се гејмчејнџери, Ламберт влага во игра за да добиеме на физикус, да отвори простор. Секој натпревар добива по 10 тина минути, е сега ако некој чека во тие 10 минути тој да решава натпревари, тешко на умот што го има.

А ти мислиш дека треба да купиме напаѓач? На полусезона? Кај ќе ги напикаме Бало и Стариџ? А пази, тие двајца ни се key players што значи под дифолт играат Среда-Сабота (освен нормално некој ако не се повреди). Е сега ние неможиме да фрлиме пак 20тина милки за напаѓач "за во случај Стариџ да не се повреди."

Ламберт е клупа играч и има колку, 32-3 години, не е тој главен кривец за резултативе. :) Балотели мора да се прибере малце.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom