UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе зошто му се местиш вака на пеналчиња на Рики? :D
Што му се местам бе, за малце 2 пораза ке имаа, и тоа од најголемите аутсајдери у ЛШ, среќа се извадија од бугарите на бугарски начин :)

а па Атл.Мадрид се рупија шуткање ни ја турнаја стативата.

ја реков дека беше слаба утакмица не дека шутирале сигурно повеќе пробуваа и имаа некој шут, Јувентус ниеден на крај немаше..за малце форца нерешено.

а и гледам се жалиш за судијава, за жалење треба на Атлетико фанови да се жалат три пати можеше да свирне пенал за нив.

Инаку football fact.

Bayern Munich sealed its 100th victory in the UEFA Champions League with a win against CSKA Moscow. The German outfit is the fourth team to reach that milestone after Real Madrid (117), FC Barcelona (109) and Manchester United (107)

ја реков дека беше слаба утакмица не дека шутирале сигурно повеќе пробуваа и имаа некој шут, Јувентус ниеден на крај немаше..за малце форца нерешено.
По која статистика па Атлетико имаше толку многу шутеви? Вкупно 2 имаше, Јувентус 1. Од тие 2 дадоја еден гол шо беше тотално глуп. Ако одиш според Статистика тогаш Атл. Имаше 8 а Јувентус 5

Галатасарај лани многу појаки беа, нема шо да му покажват Арсенал на Јуве како се играло
Ова година овај Прандели го зедоја, сега за сега дупка си е, тој со 4-2-3-1 неможи да изигра, па нов систем 3-5-2 игра против Арсенал, тешко него.. Си прај проби со нов систем а ЛШ игра

По која статистика па Атлетико имаше толку многу шутеви? Вкупно 2 имаше, Јувентус 1. Од тие 2 дадоја еден гол шо беше тотално глуп. Ако одиш според Статистика тогаш Атл. Имаше 8 а Јувентус 5

јас пишав дека беше тапа утакмица а кој шут го имаше Јуве овој на крајов кога ќе беше автогол?

138069739447204.jpg

@Сладоледџија :icon_lol:
? ne kapiram

јас пишав дека беше тапа утакмица а кој шут го имаше Јуве овој на крајов кога ќе беше автогол?
Тој или оној на погба сеедно, тие си беа шутевите. И да се одбие од некој си се број како шут

Ви го стегна Туран шо да капираш поќе :icon_mrgr:
aaa da be sega mi tekna deka lici na arda .. abe niso ne izigraa ni dvete ekipi realno bese 0-0 .. pa i toj golot sto padna nikakov .. inace kakva koincidencija :
1 kolo Juve mladite - Malme 2-0 , Juve starite - Malme 2-0
2 kolo Atletiko mladite - Juve 1-0 , Atletiko starite - Juve 1-0

ј
а и гледам се жалиш за судијава, за жалење треба на Атлетико фанови да се жалат три пати можеше да свирне пенал за нив.
И за нас имаше прво полувреме па никој и ништо, и тоа жалење од фановите на атлетко спаѓа во тоа колку е катастрофа судијата без разлика. А кој се тие 3 пати баш ме интересира.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom