RickyLFC9
Модератор
- Член од
- 28 март 2012
- Мислења
- 19.565
- Поени од реакции
- 41.148
Луѓе што стаават женска пред другари ти се највечи педери.Педерче е ..само да не ни донесе сендвичи не дојде последниов пат....
Луѓе што стаават женска пред другари ти се највечи педери.Педерче е ..само да не ни донесе сендвичи не дојде последниов пат....
znaes deka toa nema da se desiТоа значи дека слободно може да ти ја превземам женската без да ми се налутиш?
Остај ти тоа, земи подготви се вечер да навиваш посилноMazzarri tells Inter: "You have to learn from Juventus and Roma"
Сега кој од кого треба да учи, Интер од Рома и Јуве или Мацари од нивните тренери?
Тоа ти се вика ем шуто ем боде
eve sea sendvici so ajvar naredna moze da spremiКој ќе ни праи сендвиџи коа ќе играме фудбал после? Не забеавај и ти, чувај ја таму.
Абе јас сум фер човек, иако Миланските клубови не играат ЛШ, јас сум тука секогаш да им посветам внимание, да не им биде досадноОстај ти тоа, земи подготви се вечер да навиваш посилно
vecer i ja ke bidam zaa romaАбе јас сум фер човек, иако Миланските клубови не играат ЛШ, јас сум тука секогаш да им посветам внимание, да не им биде досадно
иако три сезони никој не ми правеше друштво во вторник-среда кога објавував некои бош изјави и статистики
Јас не сум [DOUBLEPOST=1412101300][/DOUBLEPOST]Абе сите сме за Рома,али мора малце гомна да се изеде за да фати мајата.
Hala Manchester Visca City GO GO GO Шеикс!!!