Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Страшно ... Војка не га сака у тим -_- Дојдесмо до тој Војка да ни ги бира играчи а не тренер :tapp: ... страшно

Ti kako da kaza deka oliver ostanue i mi ga citira post, gledam sg izbrisaja si ga prasuju se zasto ? hhhhhhhh
Затој што моја информација беше стара неколко дна и пред неколко дна доби 100% сигурну дека ке остане а у меѓувреме то ест днска или ичера су се ствари смениле ... страшно ... шта речи а не заплакати ... испра си паре .. ама сг за тија паре ке га даде дупе у идризово :D

знае ли некој детаљи.. што како е..
Следниот пријателски натпревар УГД го игра во среда (1.10.2014 г.) на гостински терен против екипата на КК „Куманово“ во Куманово од 18 часот.

Вероватно ќе е без публику. Иначе би објавиле.

Imav novoga igraca e dali e na probu ili e potpisaja ne se znae kumanovac Daniel Milanovski
Дечко и порано играше за Куманово,надежан талент беше и остана тој. Али солидан играч ќе е од клупу или за тренинг :D

Ете ги и сезонски карте, 800 ден. важив за све - и Прву лигу, и Суперлигу и БИБЛ. Искључиво нумерирани и за партер. Ја сам за, тамн плата куде и да е ќе стигне :D Само да си одберу место :D

prijateljska ss goce delcev tepasmo preko 20 razlika. najdobri strelci Avramovic 22p, Mandic 16p, Sterjov 14p, Kostoski 12p, 7as[DOUBLEPOST=1412185535][/DOUBLEPOST]igrasmo bez Janevskoga, Egorovoga i Vujosevica povredeni su.

Солидан играч. Одма се види кој уме да игра. Ипак, лично уопште не сам задовољан од игру на тим, без разлику што три битни играча не играва због повреде. Среќа што играмо сас овија. Да беше Фени на пример, ќе ни га земеше скалп комотно. Хајнс - слабо. Воља има, знање нема.

некако мн слаба игра мандиќ мн форсира шут за 3ку .. како да нема воља куде играчи.. незнам што е раб.. и незнам само како се повредуев играчи сваку утакмицу некој повреден...што ги прави тренер на тренинзи.. [emoji2]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom