Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Барам еден филм (српски).

Се работи за група од драмски уметници кои заминале да глумат кај србите, односно на српската територија.... ептен малку инфо, се надевам некој го знае насловот.

http://sr.wikipedia.org/wiki/Турнеја_(филм)

:love:

Jelena-Djokic.jpg

Двајца луѓе во една просторија разговараат за смислата на животот. Тоа е цел филм, мислам дека беше со Морган Фримен али не можам да го најдам. Некој?

Последно уредено:
Двајца луѓе во една просторија разговараат за смислата на животот. Тоа е цел филм, мислам дека беше со Морган Фримен али не можам да го најдам. Некој?
Да не е овој?

Филмов што го барам е прилично стар, го гледав коа бев 3-4 одделение.

Младо дете е обвинето дека убил некој и има судење.
Покажуваат и како го нарекуваат детево убиец и му шкртаа по куќата и слично.

Глумецот поттесеќа на млад Леонардо Ди Каприо, млад Мет Дејмон.. Плав актер...

http://www.imdb.com/title/tt0117381/
?

http://www.imdb.com/title/tt0109446/

Не, не е ни овој :(
Да не имало тоа дете некои моќи натприродни сили во филмот? :)[DOUBLEPOST=1411849390][/DOUBLEPOST]Не е на листата инаку, не се мачи Магдо. :(

Последно уредено:
Ваљда глумеше Робин Вилијамс, беше од оние американскине свештеници/preacher-и што демек лечат со допир, го шират господовото име итн. ама нели сето тоа му беше за пари, па еден цајкан го бркаше цело време и така..ваљда ви текнува доволно е ова :D

tl;dr:Робин Вилијамс во улога на Иван Исцелител

Ваљда глумеше Робин Вилијамс, беше од оние американскине свештеници/preacher-и што демек лечат со допир, го шират господовото име итн. ама нели сето тоа му беше за пари, па еден цајкан го бркаше цело време и така..ваљда ви текнува доволно е ова :D

tl;dr:Робин Вилијамс во улога на Иван Исцелител
Незнам за филм во кој Робин бил исцелител ама по описот одма ми текна на овој, Стив Мартин е исцелителот а Лиам Нисон е џандарот што сака да го разоткрие.

Филмов вртеше долго време на MGM, онаа програмата што идеше после 12 на Cartoon Network.

Се сеќавам само на сценава, може е малку но ептен ми остана во главата, верувам и на тие што го гледале филмот им останала.

Значи филмов беше со еден чоек кој бегаше од еден друг, ќелавиов беше со шешир и го бркаше овој другиот, овој бегаше и влезе во една просторија, таа просторија беше округла и имаше факели со огин во неа, овој што влезе во неа се надеваше дека ќе му избега на другиот (ќелавиот) ама не беше така, двајцата влегоа во просторијата. И тука почнаа да се бркаат, ќелавиов сакаше да го убие oвој другиов, арно ама тој другиот откри нешто интересно, дека овој ќелавиов е робот, му застана до еден од факелите кој што беше запален и овој ќелавиов не можеше да го види поради огинот, односно му сметаше, овој го забележа тоа дека неможе да биде виден и го искористи тоа и го отепа тој ќелавиот.

Само ова го памтам, одамна ми е гледан филмов, па ако се сеќава некој а сигурен сум дека многу од вас го имаат гледано. :)

Незнам за филм во кој Робин бил исцелител ама по описот одма ми текна на овој, Стив Мартин е исцелителот а Лиам Нисон е џандарот што сака да го разоткрие.
Ау да Стив Мартин бил сепак. Знаев дека беше некој таков комичар, се некако си го замислував Робин Вилијамс во улогата..

Фала (y)

Појма немав дека Лијам Нисон бил цајканот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom