- Член од
- 24 мај 2014
- Мислења
- 5.304
- Поени од реакции
- 5.909
Milka i Nestle se vrvot ali zatoa sto se mnogu skapi i Dorina, Swisslion, Najlepse Zelje, Vincini znaat da zavrshat rabota. E sega koga e zort matrijalen i refus od dukjanche maalsko e opcija.
Кај да најдам Орео?Of tezok izbor ali milka oreo, najlepse zelje so biskvita i dorina
у продавница, секаде ги има.Кај да најдам Орео?
На охриѓани се им е скапо, ама смештајот у шупа "eфтин"Milka i Nestle se vrvot ali zatoa sto se mnogu skapi i Dorina, Swisslion, Najlepse Zelje, Vincini znaat da zavrshat rabota. E sega koga e zort matrijalen i refus od dukjanche maalsko e opcija.
Sakas da kazes deka sum Ohrigjanec ?На охриѓани се им е скапо, ама смештајот у шупа "eфтин"
Нее бе па ти, таман работаSakas da kazes deka sum Ohrigjanec ?
Priznavam deka imam problem so toa da se spravam so nekoj nikakvi, cinicki, dolni citiranja sto me srekjavaat po forumov sekojdnevno. Ne mi raboti mozokot na frekfencija da se raspravam so lugje so ziveat so niska svest i so cel da zaebat nekoj za da se istaknat nad nekoj na zivotinski nacin... Nasiot mozok treba da uci da sozdava da se razviva a ne da se fokusira na zemski nizok (zivotinski) zivot.Нее бе па ти, таман работа
Сто пати се опрости од Кајгана, сто пати се врати. Али морам да приметам со секој нов јузер си позаладен.
И јас признавам дека имаш проблем.Priznavam deka imam problem so toa da se spravam so nekoj nikakvi, cinicki, dolni citiranja sto me srekjavaat po forumov sekojdnevno. Ne mi raboti mozokot na frekfencija da se raspravam so lugje so ziveat so niska svest i so cel da zaebat nekoj za da se istaknat nad nekoj na zivotinski nacin... Nasiot mozok treba da uci da sozdava da se razviva a ne da se fokusira na zemski nizok (zivotinski) zivot.