Не познаваш луге кој што имаат Note 3 и мислат дека е таблет ?Познавам луѓе што имаат S5 и што знаат само дека имаат голем телефон и толку .
Like we care зашто се витка, битно се витка. Тоа ниеден производител не смее да си го дозволи, посебно не Apple што прави еден fucking телефон годишно и чини толку колку што чини. Ок годинава направија цели 2 телефони и ете кај ги донесе тоа. Кога ќе помислам дека викав дека нареден телефон ќе ми биде ајфон ако извадат над 5 инчи.Причината зошто телефонот се витка е зошто во делот кај што се копчињата за гласност има, од внатрешна страна, мало парче метал ставено таму за да биде потпора во тој дел кај што алуминиумот е потенок.
Виткањето се случува зошто луѓето што пробуваат да го виткаат точно во точката кај што парчето метал е прцврстено за алуминиумската рамка со штраф, поточно го виткаат точно каде што е штрафот.
Прикажано на сликата со жолти стрелки.
Линк до статија во Гизмодо. Линк до детално објаснување на Imgur.
Причината зошто телефонот се витка е зошто во делот кај што се копчињата за гласност има, од внатрешна страна, мало парче метал ставено таму за да биде потпора во тој дел кај што алуминиумот е потенок.
Виткањето се случува зошто луѓето што пробуваат да го виткаат точно во точката кај што парчето метал е прцврстено за алуминиумската рамка со штраф, поточно го виткаат точно каде што е штрафот.
Прикажано на сликата со жолти стрелки.
Линк до статија во Гизмодо. Линк до детално објаснување на Imgur.
Like we care зашто се витка, битно се витка. Тоа ниеден производител не смее да си го дозволи, посебно не Apple што прави еден fucking телефон годишно и чини толку колку што чини. Ок годинава направија цели 2 телефони и ете кај ги донесе тоа. Кога ќе помислам дека викав дека нареден телефон ќе ми биде ајфон ако извадат над 5 инчи.
Дечки, ако не ви се свиѓа, не го купувајте бе. Не ве тера некој со сила.batko za 1000 evra monaliza da ja nacrtate so objasnuvanje nema da ve izvadi od govnata...se posraa apple gotovo...
znaes kaj se glea toa? koa edinstveno opravduvanje e A KOLKU SE PRODADOA A?
drugari Gangam style e najgledan video spot na youtube dali toa go pravi najkvaliteten?
znaci ve izede vremeto gotovo,i samite apple momcinja go znaat toa pa se odlucija da furaat modna linija i dosta pameten poteg...brendot napraj pari dur mozes ke go kupuvaat debili so ne si gi otvaraat ocite
Дебили што не си ги отвараат очите?. Хах па нормално би купиле ајфон отколку пластика на пример.... И не се пали многу, оди прошетај малце убаво е времето.batko za 1000 evra monaliza da ja nacrtate so objasnuvanje nema da ve izvadi od govnata...se posraa apple gotovo...
znaes kaj se glea toa? koa edinstveno opravduvanje e A KOLKU SE PRODADOA A?
drugari Gangam style e najgledan video spot na youtube dali toa go pravi najkvaliteten?
znaci ve izede vremeto gotovo,i samite apple momcinja go znaat toa pa se odlucija da furaat modna linija i dosta pameten poteg...brendot napraj pari dur mozes ke go kupuvaat debili so ne si gi otvaraat ocite
Абе муабетот дека се витка, е исто како дека iPhone 4 му паѓа мрежа. Односно - некои си прават маркетинг од сосила наоѓање „мани“ кај ајфон кои да се убиеш во нормални услови не можеш да ги репродуцираш.Like we care зашто се витка, битно се витка. Тоа ниеден производител не смее да си го дозволи, посебно не Apple што прави еден fucking телефон годишно и чини толку колку што чини. Ок годинава направија цели 2 телефони и ете кај ги донесе тоа. Кога ќе помислам дека викав дека нареден телефон ќе ми биде ајфон ако извадат над 5 инчи.