Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
реално, шут карта треба по оној што игра сга за сга, али па кд ќе му погледнеш снимке од лани, полани и пред тој дечко е класичан шутер за 3 поена, нешто како џејсон капоно или од овија сга што играв мајк милер, а игра на куманово е толко дезиорентирана за некои обичне акцие од пик-ен-рол, а не па да му градив акцие за чисти шутеви за 3 поена, штета е што ќе си иде зашто мислу у некоју поквалитетну екипу овј играч много боље ќе се снајде :) иначе гледам луковиќ разбија ги тија бугари и кожув још едн пут докажа дека ќе е доста јак овуј годину :)

Саша Аврамовиќ нов играч на Куманово,Брајан остануе

Мега Визура школа, мислу дека нема што да се збори за нашу лигу би требало да е добар, па може да се каже и јак играч :) чисто за споредбу земете гу статистику на Марко Луковиќ и видете дека немаше некои којзнае какви бројке, сга отиде у Германију гледам увек е меѓу први стрелци :) ипак ја сам повише за срби у тим него ли амери, барем сс овија можеш да се разбереш :icon_lol:

Плеј се потпуни имамо 2ке имамо 3ке, на позицију 4 имамо играчи још центар едн фали и да возимо, убаво што остануе Брајан, још само центар добар

Ууу овј Саша Аврамовиќ е одличан играч,гледаја сам га бар 10 пута у дрес на Мегу,изграше тројку најчесто има солидан шут за 3 поена и игра одлично одбрану.
Ке растура куде нас памтите ми реч:vozbud:
Михајловски е гомно од тренера,како што беше гомно и Димитриевиќ и нема туј што да се збори.
Бија у Партизан играја,учија жими к*р,па у Партизан су биле још милион играчи па не виде да е некој тренер биднаја,можда 3-4ца.

Ууу овј Саша Аврамовиќ е одличан играч,гледаја сам га бар 10 пута у дрес на Мегу,изграше тројку најчесто има солидан шут за 3 поена и игра одлично одбрану.
Михајловски е гомно од тренера,како што беше гомно и Димитриевиќ и нема туј што да се збори.
Бија у Партизан играја,учија жими к*р,па у Партизан су биле још милион играчи па не виде да е некој тренер биднаја,можда 3-4ца.
Едно нешто .. Александар Ѓорѓевиќ :D Не викам дека Михајловски е како њега веќ ти давам коментар на тој што га пишуеш :) Да не се разберемо погрешно, ама штом од туј школу се вадив добри тренери и он сигурно е научија нешто .. еве ги његови младинци генерација 94/95 тепала ги млади на МЗТ ;) Што не значи дека не га бива кд ги е зимаја од деца да ги вежба и ги е донеја на овој ниво значи дека га бива барем до негде нормално деца и професионалци су 2 различни света ама тој такој иде ... да е отишја у друг клуб и да работи тамо ке беше едење гомна од тип пичка неќе на нашу кошарку да помогне, дајте му шансу на човека ке видимо што ке се издешава.

Едно нешто .. Александар Ѓорѓевиќ :D Не викам дека Михајловски е како њега веќ ти давам коментар на тој што га пишуеш :) Да не се разберемо погрешно, ама штом од туј школу се вадив добри тренери и он сигурно е научија нешто .. еве ги његови младинци генерација 94/95 тепала ги млади на МЗТ ;) Што не значи дека не га бива кд ги е зимаја од деца да ги вежба и ги е донеја на овој ниво значи дека га бива барем до негде нормално деца и професионалци су 2 различни света ама тој такој иде ... да е отишја у друг клуб и да работи тамо ке беше едење гомна од тип пичка неќе на нашу кошарку да помогне, дајте му шансу на човека ке видимо што ке се издешава.

Потпуно те подржују, за да се оствари некоја програма треба е,дн олимписки циклус или 4 године за да се клуб стави у прав колосек с,с правилну стратегију и програму.
Игор има програму има вољу али на њега му фали подршка од сами суграѓани , ми знаемо само за блиц успеси , забрависмо га континуитет на КК Искру која играше одлично у 1 Б лигу у Југославију а све тој се базираше на стратегију и програму на управу и трењера .
Знам дека некои овдека сакав да смо најбољи одма у старт да газимо све пред себе и убаво е тој да се оствари преко ноќ .
Верују у Игора и мислу дека с,с упорну работу и подршку од навивачи дека клуб има перспективу овуј сезону ке видите .

Zeljko Obradovic!

Политика е у питање, али па и много му знала гузица. Сто иљаде евра паре на граѓани за три године турнее по кафане. Иначе што се однаса до трењери, нормално дека треба да му се даде фора на Игора, да видимо што стручњак е, али па не и преголема како лани на Димета. (ипак не треба да се забрави дека бш сас њега завршимо гу полусезону у Библ на прво место. Е после, урочи ли ги некој, што бидна незнам :). Ок е бар трењер да е Кумановац, нормално под услов да га бива.

За центарску позицију збори ли се нешто или ке се иде на опцију Штерјов / Јаневски... ??

Ништо не се збори како и увек све се преќутуе како да е приватан клуб и у приватну лигу да игра...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom