Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
иначе гледам луковиќ разбија ги тија бугари и кожув још едн пут докажа дека ќе е доста јак овуј годину 
чисто за споредбу земете гу статистику на Марко Луковиќ и видете дека немаше некои којзнае какви бројке, сга отиде у Германију гледам увек е меѓу први стрелци
ипак ја сам повише за срби у тим него ли амери, барем сс овија можеш да се разбереш 
Едно нешто .. Александар ЃорѓевиќУуу овј Саша Аврамовиќ е одличан играч,гледаја сам га бар 10 пута у дрес на Мегу,изграше тројку најчесто има солидан шут за 3 поена и игра одлично одбрану.
Ке растура куде нас памтите ми реч
Михајловски е гомно од тренера,како што беше гомно и Димитриевиќ и нема туј што да се збори.
Бија у Партизан играја,учија жими к*р,па у Партизан су биле још милион играчи па не виде да е некој тренер биднаја,можда 3-4ца.
Не викам дека Михајловски е како њега веќ ти давам коментар на тој што га пишуеш
Да не се разберемо погрешно, ама штом од туј школу се вадив добри тренери и он сигурно е научија нешто .. еве ги његови младинци генерација 94/95 тепала ги млади на МЗТ
Што не значи дека не га бива кд ги е зимаја од деца да ги вежба и ги е донеја на овој ниво значи дека га бива барем до негде нормално деца и професионалци су 2 различни света ама тој такој иде ... да е отишја у друг клуб и да работи тамо ке беше едење гомна од тип пичка неќе на нашу кошарку да помогне, дајте му шансу на човека ке видимо што ке се издешава.Едно нешто .. Александар ЃорѓевиќНе викам дека Михајловски е како њега веќ ти давам коментар на тој што га пишуеш
Да не се разберемо погрешно, ама штом од туј школу се вадив добри тренери и он сигурно е научија нешто .. еве ги његови младинци генерација 94/95 тепала ги млади на МЗТ
Што не значи дека не га бива кд ги е зимаја од деца да ги вежба и ги е донеја на овој ниво значи дека га бива барем до негде нормално деца и професионалци су 2 различни света ама тој такој иде ... да е отишја у друг клуб и да работи тамо ке беше едење гомна од тип пичка неќе на нашу кошарку да помогне, дајте му шансу на човека ке видимо што ке се издешава.
Ууу овј Саша Аврамовиќ е одличан играч,гледаја сам га бар 10 пута у дрес на Мегу,изграше тројку најчесто има солидан шут за 3 поена и игра одлично одбрану.
Ке растура куде нас памтите ми реч
Михајловски е гомно од тренера,како што беше гомно и Димитриевиќ и нема туј што да се збори.
Бија у Партизан играја,учија жими к*р,па у Партизан су биле још милион играчи па не виде да е некој тренер биднаја,можда 3-4ца.

. Ок е бар трењер да е Кумановац, нормално под услов да га бива.