Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
The Maze Runner.

интересно филмче, возбудливо, измислено за кино just like Godzilla, Edge of Tomorrow итн. Не ни знаев дека филмот е базиран според книга, уште помалку дека му се спрема продолжение, крајот беше баш знак дека ќе има втор дел. У секој случај, ништо лошо, напнато ако ништо друго. 7/10

meh, ни приближно добар колку кецот. Две три сцени да се посмејш и толку.

После не знам колку време се смеев на комедија.
We`re the Millers(y)(y)(y)(y)

П.С. Филм со Чанинг факинг Татум не може да биде добар.

Го погледнав и The Giver, доста добра приказна и вовед кој беше сработен таман како што треба, крајот ми беше многу глуп и исто така беше и сработен, тотално заникаде, ме разочара.

5/10

zo6to da ne bil ok? ima6e laughing kako 6to said red john i site elements na edna comedy

Кои елементи ги содржеше 21 jump street ?
Филм каде што напнуваат ченинг, ајс кјуб и џона. :sick:

Мене кецот ми беше сосема ок филм, не знам за вас :)
Си имаше некаква си лесна приказна, добар приказна на истата, онака забавни минути. Ништо спектакуларно, но ништо ни лошо. Ок.

ти го оценуваш еден филм по тоа кој глуми у него?

Не ми одговараш на прашањето. Иначе да, одбегнувам кога во некој филм ќе видам wannabe актери. Штета што не го направив тоа и со 21 jump street.

Као демек тројцата погоре споменати искинаа во првиот дел. :pos:

Го симнувам The Family, ми се гледа некое лесно филмче. Некој друг предлог отприлика оценка 6-7?

Good People само заради фактот што ми беше забавен му давам шеска, дупки во сценариото имаше повеќе од споменици во Скопје.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom