Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ај бш ќе га видимо исход кд ке играмо ми „модерни“ сас „старомодан“ Кожув.

Пораз на првиот пријателски натпревар во Ниш(Србија) од екипата на Константин, треба да се напомене дека овој натпревар го одигравме без Тајлер Хајнс.

КК.Константин 74-65 КК.КУМАНОВО

Во нашиот тим највеќе се истакнаа Штерјов 18п, Костоски 13п, Мандиќ 11п и Јаневски 7п.

Лошо ....

Пораз на првиот пријателски натпревар во Ниш(Србија) од екипата на Константин, треба да се напомене дека овој натпревар го одигравме без Тајлер Хајнс.

КК.Константин 74-65 КК.КУМАНОВО

Во нашиот тим највеќе се истакнаа Штерјов 18п, Костоски 13п, Мандиќ 11п и Јаневски 7п.

Лошо ....
странски засилувања доминирав :vozbud:

што се дешава сас тим .. или само против т-баскет и гоце делчев смо јаки... странци 0 .. нешто не штима лига почнуе за 2недеље имамо 3утакмице прву недељу.. незнам сас овија странци колко ќе не биде...

Људи не судите пред време, турнир беше пријатељски. И после такви коефицинети и све тој ви веруете дека Куманово игра слабо... Па не заебавајте, не ли видесте дека све искочисва контра-фаворити, за кои коефицинети бесва лудница. Пред све кој дава бе живти све пријатељски турнир и тој у Куманово у кладионице, и не само у Македонију него и у Бугарију и у Србију, дај молим ти се. Не гледајте толко песимистички на ствари кои су тек почетак... Надамо се на добру сезону, ке видимо од 10ти. Поздрав.

Константин е од Ниш и лани играше прву лигу,a ке игра и овуј годину,такој да ако не знаете нешто не мора да измислуете или тропнете.
Иначе Хајнс не е играја,а Оливер е стварно лош,бар такв утисак ми на мене остави,иако има перфектне предиспозицие.

Константин е од Ниш и лани играше прву лигу,a ке игра и овуј годину,такој да ако не знаете нешто не мора да измислуете или тропнете.
Иначе Хајнс не е играја,а Оливер е стварно лош,бар такв утисак ми на мене остави,иако има перфектне предиспозицие.
чекај нели е њина прва лига .. мада они имав и супер лигу... значи по наше ќе е 2 ??

http://www.rezultati.com/kosarka/srbija/first-league/

ако сам грешка исправи ме..

аха епа тга извињавам се моја грешка.. како и да е слабо од оливера.. ваљда ќе се поправи до почетак на сезону...

Колко и да сака човек да биде оптимиста, изгледа стварно утка направена сас странци, Оливер тоталан промашај, Хајнс за тој што игра нема висину, центар гледам нема га ни едн кош да даде еве и овуј утакмицу, пред две године онј Инграм кд не идеше на други давасва му на њега едн на едн да изигра и имаше или кош или слободни а покрај тој умеше и тројку да даде, а овија црнци немав благе везе, и за руса не знаемо какв ќе биде, тешка работа и он да нешто вреди јер да е вредеја у Русију би останаја, барем тамо имав правила да мора домашни играчи да имав у клуб, такој да и овуј годину ќе се ослањамо само на мандиќа и костовскога, јаневски ако даде некој кош, можда Осман и толко. Иначе мислу дака на трењера мора да му се даде подршка, на тренинзи стварно се работи за разлику од лани, амо колко може сас овија играчи. Можда стварно треба да пресече и да каже дека странци не ги бива и да си тражив одма други...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom