Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
има још едн после, сс тија бугарски екипе само незнам кд се играрилски на 26,27прави турнир али на њега учествуе мзт,лукоил и драма.. ее сга ако после тој има још некој...
ваљда ќе ги текне на овија од клуб да известив ...има још едн после, сс тија бугарски екипе само незнам кд се игра

странски засилувања доминиравПораз на првиот пријателски натпревар во Ниш(Србија) од екипата на Константин, треба да се напомене дека овој натпревар го одигравме без Тајлер Хајнс.
КК.Константин 74-65 КК.КУМАНОВО
Во нашиот тим највеќе се истакнаа Штерјов 18п, Костоски 13п, Мандиќ 11п и Јаневски 7п.
Лошо ....

втору ...Тија Константин у коју лигу играв?
чекај нели е њина прва лига .. мада они имав и супер лигу... значи по наше ќе е 2 ??Константин е од Ниш и лани играше прву лигу,a ке игра и овуј годину,такој да ако не знаете нешто не мора да измислуете или тропнете.
Иначе Хајнс не е играја,а Оливер е стварно лош,бар такв утисак ми на мене остави,иако има перфектне предиспозицие.
Super liga si e super liga kako mi sto imamo, prvi 6 ekipe od prvu ligu igrav super ligu, takoj da konstantin e prva sprska lika a ne vtora.чекај нели е њина прва лига .. мада они имав и супер лигу... значи по наше ќе е 2 ??
http://www.rezultati.com/kosarka/srbija/first-league/
ако сам грешка исправи ме..