Near
Рандом лик од соседството
- Член од
- 26 март 2009
- Мислења
- 4.288
- Поени од реакции
- 6.998
Mene skros malce me udari,pamtam go zamarav @kooperativa posle toaОд денес до недела е Виноскопот.
Ах лани колку се опиме.
Mene skros malce me udari,pamtam go zamarav @kooperativa posle toaОд денес до недела е Виноскопот.
Ах лани колку се опиме.
Ај и тебе да те информираме да ја ѕирнеш темаваMene skros malce me udari,pamtam go zamarav @kooperativa posle toa
Само да ми со погодат сменитеЈа буцкам темава по повод разговори кои ги имавме одредени кајганџии на последниов собир пред неколку дена па разгледувавме идеи околу некој вид предновогодишен помасовен собир ала тој во Мистик пред околу 3 години. Може да биде и друго место, поголемо, или не мора да е кафич, клуб, можеме и кафана. Значи чисто покренувам иницијатива, па останатите детали ќе ги договориме попатно. Isak проба да ја оживее старата тема ама наиде само на лајкови како подршка а ги немаше старите организатори да се јават со идеи од нивни причини. Па ајде да видиме дали има интерес ...
@Plavooka, @Crazy in Love, @UpaDown, @Iceboy, @Ilumious, @Io Sono Interista, @Iskra, @RocknRolaa, @Max Legend, @Pillow Queen, @.:MadMan:., @Splendora, @Антоние, @Liviu, @Сталкерот, @Filmakedon, @Carla Suarez Navaro, @DaniBMW , @Scirea , @Mary Poppins , @RickyLFC9, @Samurai Jack, @CafeDelMar , @dragonsky, @shumecha.tableta , @Индиско оревче
Заинтересираните пингајте уште членови кои не се спомнати.[DOUBLEPOST=1417629659][/DOUBLEPOST]
Ај и тебе да те информираме да ја ѕирнеш темава
Се мислев меѓу 26ти до 28ми некој ден.Само да ми со погодат смените
Добра идеја.По повод ракометново првенство у Катар, иницирам собиранка за да гледаме утакмица заедно. Нормално нашите кога ќе играат. Бирајте утакмица, предложете место, пријавувајте се кој сака да дојде.
А еве и тема, за да видат сите!Добра идеја.
Јас сум за.
Вечер се организираме за биљард. Во 18:00 Хазард, железничка. Бујрум. Ќе не познаеш, црвенокоса ќе имаме у друштвото.Koј е за дружење за по едно пиво/кафе нека ме контактира чисто да се запознаеме со некој од форумов и да смениме малце ..чисто дружење да биде
Со црвени цвикериВечер се организираме за биљард. Во 18:00 Хазард, железничка. Бујрум. Ќе не познаеш, црвенокоса ќе имаме у друштвото.
Зашто нема евент ??? Или ова е модераторска собиранка ненаменета за ``смртници`` !?!?Вечер се организираме за биљард. Во 18:00 Хазард, железничка. Бујрум. Ќе не познаеш, црвенокоса ќе имаме у друштвото.
Јас сум смртник и бев. Не ме избркаа.Зашто нема евент ??? Или ова е модераторска собиранка ненаменета за ``смртници`` !?!?