Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.646
- Поени од реакции
- 5.676
Кога, кога изведуаа аути ?Емполи ми делуваше на моменти како Барселона...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога, кога изведуаа аути ?Емполи ми делуваше на моменти како Барселона...

после две кола се кренавте во облаци небаре ќе се прошетате во Серија а со факинг Торес у напад.Ене го Емполи ви изиграва Барселона,претходно Јувентус ви ја дупна глата што би рекол @Џони Вајсмилер ,а ти уште тераш со оној очаен хумор како цел свет бил против Интер.Смисли нешто ново и иновантно и јави се на темава.Ипак у реду е,ене глеам Касти ти мавнал лајк,го боли душичката и него,ама ок бе,вака си лечите вие фрустрации,на познатиот форумашки начин.
Малце.пак ли ?![]()
![]()

) 
А како тоа заклучи дека Видиќ не го бива по само еден натпревар? Не смее да киксира некој играч? Столб на одбраната е Немања, едино Бонера е боље од него, можеби и Запата. Тоа што Емполи требаше 10-1 да води ич не е битно, битно Милан 2-2 извлече, #jer шампионскименталитет #кандидатизатитула.Никој брат (поозбилен) не рече дека Милан ќе биде шампион против вакви рома и јуве...
Торес е име, институција и играчина за сваки играч у напад што го има цела италија освен Тевез и Тоти, и ако го гледаше мечот днска ќе видеше дека изигра одлично.
И баш ме интересира како тоа против Јуве ќе изиграте подобро
Втора работа незнам брат што толку вие интерашите се попаливте на милан на почетокот на сезонава.. Емполи ни изиграва Барелона, а пак сме пред Интер, замисли да бевме појаки
Само три кола, а игравме против Лацио, Јуве и Парма, вие игравте со пола Торино од Лани, Палермо и Сасуоло, и пак сме пред семоќниот Интер
Најде ти овде да се заебаваш со Милан, а тимот твој се ваѓаше против Палермо, министер за одбрана на Вселенската Република семоќниот Видиќ ќе ве носи вас до скудето можда или некој успех позначаен. Така? Видов против Палермо?
Вие се жалите бе брат, дека цел свет е против, вас/ СВАКО ЕБАНО КОЛО, плачете, ќе плачете два дена а наредните пет се замарате со Милан..
Ти и Џони или Џонтра незнам кој беше ги мешам, од уста не го извадивте, Милан, као демек интересни сте, а пак Милан е пред вас на табела, не ме интересира дали е едно коло ,3, 5 или 30
Факт е дека Милан до сега покажал повеќе од Интер, и да не беше Бонера дрвото и денес ќе победеа, али тоа е..
Затоа додека не се покаже спротивното ќе ве замолим да не се бламирате самите себе, не се сите фанови на Милан на форумов дечишта на кои може да им пројдат вашите заебанции од шеесдруга.

А како тоа заклучи дека Видиќ не го бива по само еден натпревар? Не смее да киксира некој играч? Столб на одбраната е Немања, едино Бонера е боље од него, можеби и Запата. Тоа што Емполи требаше 10-1 да води ич не е битно, битно Милан 2-2 извлече, #jer шампионскименталитет #кандидатизатитула.
Ако не следиш бар малце од малце у фан клуб Интер ќе знаеш што мислиме околу овој Интер. Ние не му се ругаме на Милан, него на одредени фанови кои се пуваат и се лупаат у гради како да ги има Милан најдобрите играчи во светот. Врвот беше споредбата на Бонера и Видиќ од не знам кој фан, а и боље е да не знам зашо ќе повратам.
Малце.
@Марли не сум спомнал ништо слично ја за Милан, си ќутам уште, чат-пат мавам некој беззначаен ванаби хумор ама рано е уште за ..... (не ми текнува зборот)
![]()

Таман работа на 50 години да ги покажува истите игри од најдобрите денови во Јунајтед. Плус човекот имаше две тешки повреди ако не се лажам, за едната сум сигурен, против Базел кога се повреди. Не е лесно да се прејде преку сево ова, а и покрај овие работи он е во топ 5 дефанзивци во Серија А.Реално му држи вода муабетов на Марли за Видиќ и Нандо.
Без разлика колку Видара е име и презиме у денешниов фудбал, без разлика што е еден од најдобрите штопери последнава декада, факт е дека у Интер уште не покажува знаци на таа класа од пред 3-4 години, колку сака нека бил добар против Днипро, Стјарнан пичке материне, киксовите против Торино и особено оној против Палермо се памтат повеќе од одличните партии против погоре споменатите полумртви екипи.
Реално му држи вода муабетов на Марли за Видиќ и Нандо.
Без разлика колку Видара е име и презиме у денешниов фудбал, без разлика што е еден од најдобрите штопери последнава декада, факт е дека у Интер уште не покажува знаци на таа класа од пред 3-4 години, колку сака нека бил добар против Днипро, Стјарнан пичке материне, киксовите против Торино и особено оној против Палермо се памтат повеќе од одличните партии против погоре споменатите полумртви екипи.

Беше играчина. Минато свршено време.Торес е име, институција и играчина за сваки играч у напад што го има цела италија освен Тевез и Тоти, и ако го гледаше мечот днска ќе видеше дека изигра одлично.
И баш ме интересира како тоа против Јуве ќе изиграте подобро

Еден кикс не го праи изгубен.Па незнам што сте запнале за Торес незнам дали сте гледале игра баш добро, ако дојдеше кај вас тука бог ќе го правевте. Видич е тотално изгубен левел Бонера е на првиве утакмици, не викам како играл порано или во иднина но сега игра слабо. Денеска прво слабо но во второ имаше Милан екстра шанси само треба креативец во средина на пример како Ковачич
И не тресете само утре пак да не ве снема како со Палермо![]()
Еден кикс не го праи изгубен.
Пишав и погоре без разлика како изиграл против останатите екипи (а изигра на врхунац) киксот против Палермо и (неоснованиот) црвениот картон против Торино ќе се памтат повеќе.
Како и да вртиме Видиќ е најбољи штопер у лигава моментално.
За Торес ништо не сум рекол а нема ни да речам, еден од омилените 9ки ми е, секако дека го сакав во Интер и покрај очајната форма во која се наоѓа последниве неколку сезони.