Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Член од
30 мај 2009
Мислења
10.150
Поени од реакции
23.275
Рио го направил Крауч да изгледа ко Фалкао а актуелнава одбрана го направи Лестер да изгледа ко Реал. Ако веќе одиме така.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Рио го направил Крауч да изгледа ко Фалкао а актуелнава одбрана го направи Лестер да изгледа ко Реал. Ако веќе одиме така.
Не викам не ама не треба да плачаме и го бараме Рио назад зошто подобро Блекет да прави грешки и да учи или некој друг стопер отколку Рио кој веќе треба да е пензиониран или во МЛС.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.714
Поени од реакции
43.736
Следно коло ништо чудно во случај Фил да не е спремен Рохо да игра стопер заедно со Смолинг, а Шо лев бек. Искрено едвај чекам да видам како ќе изигра Шо, мислам дека може да пружи подобри партии од Рохо, некако покласичен бек ми изгледа Лук. :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.532
Поени од реакции
4.143
Следно коло ништо чудно во случај Фил да не е спремен Рохо да игра стопер заедно со Смолинг, а Шо лев бек. Искрено едвај чекам да видам како ќе изигра Шо, мислам дека може да пружи подобри партии од Рохо, некако покласичен бек ми изгледа Лук. :)
Наредното коло 99% е сигурно дека во одбрана ќе играат Рафел,Смолинг, Рохо и Шо и мене баш ме интересира како ќе изигра Рохо како центарелн дефанзивец зошто како бек не импресионираше и тој би требало да игра лев бек само ако Шо не е спремен.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
9.429
Јас мислам дека одбраната попушти психички против Лестер (не дека беше нешто екстра, ама се држеше добар период). До третиот примен гол ја очекував да дадеме уште 1-2 со играта што ја игравме, ама се случија двата погодоци и падна психата, не само во одбраната туку и нападот почна бавно да се гради поготово по излегувањето на Ди Марија. Добро е што се случува сето ова на почеток и има време да се среди според мене.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.470
Поени од реакции
65.781
Видиќ го претрчуваат пензионирани играчи во Италија, замили шо ќе се дешаваше во ПЛ. Рио е тој што требеше да остане.
Брат, ги пратам QPR од почеток на сезона, Рио им има кумувано на 80% од примените голови на QPR.

И дај престанете со ова Видиќ и Рио, треба да ве потсетам на тоа како изигра Рио против Олимпијакос? Кога го пушти Кемпел да му шутне од 20 метри? Кога немаше нитуе една дефанзивно чистење?
Како изигра Видиќ против Тотенхем, против Свонси?

Немој само по Велбек и Клеверли да почнете да кукате. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Колку ми е жал што мајсторијата на Ди Мариа е во втор план после катастрофалниот пораз .... Каков гол, каков играч .... Какви ли ќе бевме без него, ужас...
Преценет е бе што ти е, само едно финале изиграл

Член од
14 април 2012
Мислења
32.470
Поени од реакции
65.781
Не добивме ниту еден воздушен дуел на средина на терен. Во 84-та минута Џонс натскока некој за прв пат.
Mислењево е 31-ви Август.

Слушајте го Гери сега. Ке се напијам на денот кога ке му дадат некоја улога во coaching stuff-от.
Иначе, за малце кего кажеше Евра little son (of a bitch) ваљда сакаше да каже, али се застана.

Слушајте го излагањето на Сунес. :cuc:

У превод за тие што ги мрзи да гледаат, викаат дека играме како пичиња, бегаме од дуели, нема борбеност, и дека тимовите сега баш ради тоа ке не напаѓаат почесто на физички план, не на тактички.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Mислењево е 31-ви Август.

Слушајте го Гери сега. Ке се напијам на денот кога ке му дадат некоја улога во coaching stuff-от.
Иначе, за малце кего кажеше Евра little son (of a bitch) ваљда сакаше да каже, али се застана.

Слушајте го излагањето на Сунес. :cuc:

У превод за тие што ги мрзи да гледаат, викаат дека играме како пичиња, бегаме од дуели, нема борбеност.

Тоа што го напишав и јас вчера за Смолинг, абе како крв да немаат, како тоа шампионското да го немаат неколку играчи. Абе напрај јак фаул, удри еден лакт, скокни напрај нешто, бори се. Тоа го збори и Гери, кога на такви копачи ќе им дозволиш да те газат, тие ќе те изгазат.

Вард вчера изгледаше како да е Кристијано.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.470
Поени од реакции
65.781
Тоа што го напишав и јас вчера за Смолинг, абе како крв да немаат, како тоа шампионското да го немаат неколку играчи. Абе напрај јак фаул, удри еден лакт, скокни напрај нешто, бори се. Тоа го збори и Гери, кога на такви копачи ќе им дозволиш да те газат, тие ќе те изгазат.

Вард вчера изгледаше како да е Кристијано.
Фали Фелаини за вакви дуели, и фали некој кој ке ја смири утакмицата, нарочито на 3-1.
Брзо темпо е најлошото нешто што можеше да ни се случи по смешно примен гол од пенал.
А сите од одбрана вклучувајки ги и Блинд и Херера ја рогаа напред, брзо враќајки ја во посед на Лестер и бидна што бидна.

Ди Марија во штуцните носи слика од жена му и керкичката :love:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Затоа секогаш сум за фамилијарни луѓе да се носат не некои параспур ко Нани, Андерсон..

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.714
Поени од реакции
43.736
Маме му ебам Гери колку стручен стана уште не ми се верува. Од него најмалце очекував искрено, некако гледав на него како играч кој не игра со мозокот, туку едноставно страста за фудбалот го води во текот на секоја утакмица. Ама најјак пример за ваков фудбалер дефинитивно е Рафаел. Колку само бев сигурен дека ќе стане и ќе му се "загне" одпозади на Варди. Овој испадна мајмун, падна и му свирнаа пенал.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.687
Поени од реакции
21.169
колку уствари нема врска што зборат ... нас на прв фаул ни дадоа црвен картон и тоа дискутабилно дали уопште беше за жолт а не па тек црвен ... лестер уште фалеше да почнат нозе да кршат, е извини тоа више е рагби а не фудбал ... е ради вакви кењатори англија ќе си биде увек на дното на репрезентативен план пошто рагбисти не можат да се натпреваруваат со вистински фудбалери .. и ако има господ англија никад да не освојат ништо ... а што се однесува до лестер, ќе си се вратат по кратка постапка од онаму од кај што дошле !!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom