Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Само ако некој не дојде... :mad: :D
KembaW пишал дека не може недела во оригиналниот список, ме зеза нешо нетов на моб неможам да видам дали има некој место него шо се пројавич, у секој случај се надевам дека ќе иаме барем 10 души.

KembaW пишал дека не може недела во оригиналниот список, ме зеза нешо нетов на моб неможам да видам дали има некој место него шо се пројавич, у секој случај се надевам дека ќе иаме барем 10 души.

1. @@ob1
2. @@RickyLFC9
3. @@KembaW
4. @@Dr.House
5. @@Fastforza
6. @@Del Piero best 10
7. @@marinetti
8. @@momak
9. @@Шурикен 90%
10. @@Кајзер 90%
11 @@Castiel

Ова е листата неколку страни наназад, 12ти човек си ти. Е сега Шурикен и KembaW откажаа.Што значи остануваат 10 души.. е сега дали сите прочитале дека у 5 саат треба да играме.. нико не зна... Да се надеваме дека барем 10 души ќе се појавиме.

Кој не дојде, ќе го скинам! :mad: :mad: :icon_mrgr:

Ја спијам до касно бе, среќа станав. Нз дали сеа да праам тимови, сигурно некој нема да види. Земете сите по една светла, една темна маичка и готово. Се гледаме таму :)

И ако имате некое другарче земете го за резерва :)

Да бе забораив тоа да видам.. епа тоа е тоа тогаш :D А Рики на мапа го нема...
Јас сега гледам, само што стасувам во Скопје и сместен сум кај Веро(Jumbo), некој да каже кај се игрa? :) Кај поточно е тоа браќа рибар?

Јас сега гледам, само што стасувам во Скопје и сместен сум кај Веро(Jumbo), некој да каже кај се игра шо се игра? :)
За 25 минути, теренот кај Браќа Рибар кај зелено пазарче :)

Излагам јас.

За 25 минути, теренот кај Браќа Рибар кај зелено пазарче :)

Излагам јас.
Прв пат слушам за теренов, има ли некој у близина на автобуска што е да трга натаму ? :D Ако не, нареден пат сигурно идам, ќе бидам у Скопје 100% :)

Прв пат слушам за теренов, има ли некој у близина на автобуска што е да трга натаму ? :D Ако не, нареден пат сигурно идам, ќе бидам у Скопје 100% :)
на семафорот кај веро џамбо имаш раскрсница (иде накај железничка, накај бит пазар, едносмерна накај гтц и накај базен)
тргни накај базен и оди само право не вртиш никаде, помини го базенот, па ќе го поминеш семафорот и на 50 метра од лева страна ќе видиш влез во школо тоа е тоа што ти треба

на семафорот кај веро џамбо имаш раскрсница (иде накај железничка, накај бит пазар, едносмерна накај гтц и накај базен)
тргни накај базен и оди само право не вртиш никаде, помини го базенот, па ќе го поминеш семафорот и на 50 метра од лева страна ќе видиш влез во школо тоа е тоа што ти треба
малце е касно сеа ама ај нареден пат обавезно :)

Ти што не дојде море? Да видиш со @Dr.House какво tall man - short man партнерство правевме во нападот и како ја разгорувавме играта, шинувајќи ги нивните дефанзивци кои паднаа во очај.

gg wp.

Ти што не дојде море? Да видиш со @Dr.House какво tall man - short man партнерство правевме во нападот и како ја разгорувавме играта, шинувајќи ги нивните дефанзивци кои паднаа во очај.

gg wp.

Добри бевте :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :P

Иначе јас издоминирав. :cool:

:D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom