Милан - Јувентус |20.09.2014 20:45| Сан Сиро

Каков исход очекувате од натпреварот?

• Вкупно гласачи
    116
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас никаде не напишав дека Ковачич е подобар од Пирло туку дека со неговата свежина и брзина во некои натпревари можи повеќе да допринеси од 35 годишниот играч..сепак Пирло е мајстор и којзнае кога ќе се роди и ќе заигра доктор како него...фудбалскиот Тони Паркер[DOUBLEPOST=1411178802][/DOUBLEPOST]
Овја Интерашиве го опишуваат Видиќ ко да е Неста, Канаваро и Малдини у едно :pos:

Добро ајде разбирам за овие двата ама кој кур Канаваро?..демек Канаваро беше подобар од Видич:pos:..тоа што му дадоа златна топка во 2006 не го прај најдобар дефанзивец..сепак сите го памтиме каков киксер беше и во Интер играше неколку години

Последно уредено:
Добро ајде разбирам за овие двата ама кој кур Канаваро?..демек Канаваро беше подобар од Видич:pos:..тоа што му дадоа златна топка во 2006 не го прај најдобар дефанзивец..сепак сите го памтиме каков киксер беше и во Интер играше неколку години

Тој ми текна, за јувенташите да не се осеќаат запоставено у муабетот, иначе ќе ги пишев Јап Стам :icon_lol:

Па откако дојде во Интер немаше некоја афера да ти кажам право, а иначе да, таков си е.

Освен тоа што децата на Макси Лопез ги облече во негов дрес од Интер, и сталното дрвење на твитер за тоа како му е убаво со курвата на Лопез..... :свиркам:[DOUBLEPOST=1411196854][/DOUBLEPOST]
Aбе оди таму после 3 утакмици изморени биле :icon_lol:
И плус Љоренте не го познава зборот замор.
Врска немаш :coffee:

Камо среќа сите играчи во тимот да беа како Љоренте... :place:

Последно уредено:
Не ми е јасно зошто се омаловажува Икарди до толку кога човекот е одличен напаѓач... Не е дека сум за Интер па го јачам, ама дечкото си игра супер и еден од најголемите потенцијали на негова возраст, кога се во прашање класичните 9ки нормално. Страшен финишер е, има неверојатен осет за гол. Тоа што во Интер лани играа инвалиди е сосема друг муабет (играат и сезонава ама во помал број), немаше кој топка да му даде.

Искрено, не сум го гледал баш, ама првиот гол со Сасуоло не е одлика на добар финишер. :)

Milan-Juve is completely sold out, ticket sales totaled €3.2 million a new record for a single Serie A match

Колку сакам да тепаат вечер јувентус,баш поради овие пластичниве фанови на милан и нивното ругање одредени фудбалери,а во тим ги имаат Абате и Бонера,играчи кој не би играле ни во Комо.

Свашта пичка раѓа и свашта моеш да прочиташ по интернетов више

Колку сакам да тепаат вечер јувентус,баш поради овие пластичниве фанови на милан и нивното ругање одредени фудбалери,а во тим ги имаат Абате и Бонера,играчи кој не би играле ни во Комо.

Свашта пичка раѓа и свашта моеш да прочиташ по интернетов више

Те молам не трескај глупости,Абате моментално е најдобар десен бек во Италија и пошироко..а за Бонера се имаме одамна изјаснато дека си е мајстор на својот занает..не за џабе го викаат мудрецот

да не испадне дека го фалиме ептен пошо за Интер игра,поставив друг гол,кога играше во полумртов тим и половина свет не го познаваше дека постои.

да не испадне дека го фалиме ептен пошо за Интер игра,поставив друг гол,кога играше во полумртов тим и половина свет не го познаваше дека постои.

А сеа демек го знае? :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom