On.net WADSL интернет

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
а јас видов дека не отвара мсн и пробав google и yahoo и си викам нема интернет, не ни пробав кајгана да отворам :pos:

може 100 пати пробав да се јавам во он нет, ама луѓето не работеле. Порано и во 3 саат ми се јавуваа, веројатно сега споиле празнициве :)
Ми се смачи она сега сте 25 јавувач:) сега сте 23, а сега 21, а сега 19ти ... а сега 3ти и те исклучуваат:tapp:

Член од
29 август 2008
Мислења
255
Поени од реакции
23
More mamata da im ebam, nemam telefonska linija inace odma gi otkacuvam!
Sto bese toa sinojka, katastrofa! A ovde mi se kurcat deka migrirale paketite dr.mr.......nemozese sinojka da gi dobies ni na telefon!

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.853
Поени од реакции
5.693
:violent1::pishtoldzџубриња смрдени кој ли ќе ве трпи уште еден месец :pishtoldz:violent1:

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
Леле sheet 90% не ми отвара од страниците. Ни на мсн нејке само преку meebo одам. Незнам дали е вака во глобала на сите он.нет корисници или само на Wadsl

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
изминативе 3 часа работев на ПЦ кај што имаше НО.нет wadsl, значи нетот е катастрофа, мсн не отвара, гугл го отвара 5 минути, за други страници и да не зборуваме, а даунлоадот е максимум 10 кб/с :uvo:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Како бе само јас не се жалам од нетов.:toe:

С

Спенсер

Гостин
тињааааааа!! ептен споро, некои страници не ни отвара, ама даонлоад иде 130кб/с шо кур му е?

Член од
13 јули 2008
Мислења
17
Поени од реакции
0
Епа стварно претераа деновиве. Исто и кај мене неќе да отвора страни

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
da ne vi pustija i vas po 6 megabita a :helou:

ke se sredi mrezata,ne berete gajle ............

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Леле sheet 90% не ми отвара од страниците. Ни на мсн нејке само преку meebo одам. Незнам дали е вака во глобала на сите он.нет корисници или само на Wadsl
:pos:

маарко рече
Како бе само јас не се жалам од нетов
:smir:

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
Да, една буква го менува целосното значење на зборот иако исто се чита, ама јебига не се сите писмени и паметни како тебе па да не направат грешка при пишување.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
isto i jas ко росонерка мислев ништо нема да ми отвори...ни мсн не ми отвара ама пробајте со ebuddy.com :vozbud: Како и да е, Јануари ми истекува договорот и кој ги ебит тогаш. Одма се менам на нешто поСЕРИОЗНО, на пример Т-хоум:uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom