Модни совети/предлози/сугестии/прашања (Каде може да најдам?)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
каде да го најдам?
MWXjg7x.jpg

може да пробаш да ги најдеш и во продавницата за Victoria's secret што е кај Red Caffe одма после Нова Железничка

Препорачајте некој препарат за коса, восок или некоја крема, сакам да ми ја стврдне косата а да не се познава како да е мрсна.
Моментално користам восок од тафт.

исто и мене ме интересира некој добар восок а што не ја праи косата мрсна и што може добро да се оформува после...

или овој каде може да го купам кај нас http://www.slikhaarshop.com/uk/by-vilain.html
Lak za kosa? Ima lakovi sto imaat maski miris

Незнам дали е тука соодветно место да прашам ама незнаев каде на друго би можел. Како би можело да се исчистат флеки од боја на кожен лак??? Ве молам за помош

Дечки некои предлози за облека за искачање во клубови за летно време. Од следната недела се подновувам па ако може некои предлози патики+долна+горна облека. Мислев нешто комбинација Lacoste, Armani едно друго ама не сум јас многу по облека.

Cisto informativno posle kojznae kolku godini si kupiv od karfur KOPERTON-nema poubavo nesto, odma udira miris na plaza i prekrasno leto! 330 denari sto za koperton e eftino.

Некој да не видел вакво нешто за пристојна цена низ Скопје?
354403-45-1_589x860.jpg
Christian-Louboutin-Pigalle-Plato-120mm-Pointed-Toe-Platform-Pumps-Pink-001-01.jpg

Дечки некои предлози за облека за искачање во клубови за летно време. Од следната недела се подновувам па ако може некои предлози патики+долна+горна облека. Мислев нешто комбинација Lacoste, Armani едно друго ама не сум јас многу по облека.

temno sino so belo i nemas promasaj za letni kombinacii.

zara - kratki pantaloni 2 k sini

2-3 majci so V bela,portokalova zavisi kakov ti e stilot

patika nisko edno i gotof si za zenenje

za u klub 2-3 kosuli ednobojni da se

каде можам во скопје да најдам вакви, и која би им била цената?
pTBL1-15657377enh-z6.jpg

Оваа тема исто ќе ја обележам како важна и нека биде за сите модни прашања, предлози за комбинации, каде членовите може да си даваат сугестии и предлози за модни комбинации или било што поврзано со модата.

Исто така, на многу теми се поставуваат прашања од типот: Каде може да најдам таква и таква сукња/панталони/кошула/маици, па затоа ми дојде на памет да има една посебна тема каде секој може да си праша за тоа што му треба, и ќе си добие информации за каде/што/како/колку пари чини и така.

И така... :)
Ѕирни си ја странава можеби ќе си пронајдеш нешто ^^
http://www.lifesubstance.mk

177758

дали знаете каде можам да најдам ваква маичка обична скроз црна ?

Кај можам да најдам низ Скопје патики број 48? Барав денес, 47 максимум имаше скоро сегде, а и тоа малце 48 што имаше беше тапа.

Каде можам да најдам панталони за планинарење по можност да е надвор од Ск?

Каде можам да најдам панталони за планинарење по можност да е надвор од Ск?
Ако одиш во Скопје имаш во Impact Shop на друго место лично јас слабо познавам[DOUBLEPOST=1408732333][/DOUBLEPOST]
каде можам во скопје да најдам вакви, и која би им била цената?
pTBL1-15657377enh-z6.jpg
ГТЦ имаш на 3ти спрат и ако те носи патот накај стара чаршија исто така

Како се движат цените на поло маици во Наутика во Сити Мол?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom