Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Koj fati denes alal da mu e..

Играм пред почеток на натпревар, Баерн - Сити 10+ корни, и во 62-ра паѓаат 8 корни.
Од 62-ра, до 89-та не прават ниту еден корнер.

За да ми ги исчешаат јајцата од фаца, хазардерскиот бог на кладењето вика во 89-та минута да падне уште корнер, а приликом изведување на тој корнер, Компани да ја акне во 10-ти корнер, и така да си остане, на 10 корни до крај на меч.

Играм пред почеток на натпревар, Баерн - Сити 10+ корни, и во 62-ра паѓаат 8 корни.
Од 62-ра, до 89-та не прават ниту еден корнер.

За да ми ги исчешаат јајцата од фаца, хазардерскиот бог на кладењето вика во 89-та минута да падне уште корнер, а приликом изведување на тој корнер, Компани да ја акне во 10-ти корнер, и така да си остане, на 10 корни до крај на меч.

Ова ме потсеќа на времињата кога и ја играв на корни на бет365:pos:

Имаше утакмици кај шо ко оваа сега ќе ја затупат ама имаше и утакмици кај шо у 94та одбрамбениот ја носи со клизач топката у корна и те спасува:D

Не ја пишав јас. Честито ако ја пиша :)
Барса НГ прво и НГ второ @1.45

Барса немат примено гол последните 5 утакмици, не вервам дека на Камп Ноу ќе примат од факинг Апоел така да ми изгледа солиден коеф
Лаганица, ама пусти Челзи....

ПСЖ-2 и т2 2.40 во Спортлајф

Време е да се распкуаат,Ајакс се за нигде оваа сезона и плус се премногу меки за квалитетен тим како ПСЖ каде следното коло игра против Барселона дома и добро би било да започнат со победа..

ВО друго ќе ја пробам

Шведска-Шкотска-5+ 2.70
Послка-Босна 5+ 3.05
Чешка-Шпанија-5+ 2,70
Баерн-Сити 1,2-3 гола 3,35
Билбао-Шахјтор ГГ,3+ 2.60

Добро бе дали си ти нормален Џонка?
Една барем да излезеше од овие. Ај на Псж им еба мамицата што им ја еба па и нас не заеба. Ама овој тикетов долу ги закопа до смрт. Тебе треба Копачка и Спорт Лајф секој ден да ти плаќаат по 50 евра. Па добро бе човеку како успеа сите да ги помочаш? Значи ова човек и цели тикети контра да ти играл добитен бил бе. :confused:
Нареден пат гледај бар една да погодиш брат. :pos:

Добро бе дали си ти нормален Џонка?
Една барем да излезеше од овие. Ај на Псж им еба мамицата што им ја еба па и нас не заеба. Ама овој тикетов долу ги закопа до смрт. Тебе треба Копачка и Спорт Лајф секој ден да ти плаќаат по 50 евра. Па добро бе човеку како успеа сите да ги помочаш? Значи ова човек и цели тикети контра да ти играл добитен бил бе. :confused:
Нареден пат гледај бар една да погодиш брат. :pos:

Вчера Џони погоди така да сеа остај го нека пишува и само контра :D

Да играв уште на нет, 3-4 евра сигуро идеа онака ради реда 2-1 колку да се прати. Овие крузеиро во последно време му ебаа матер со прелазиве..

Утре на која ќе паднеме, ПСВ, Фиорентина? :D
Шала на страна мислам дека Фиорентина е кец утре, имаат одличен состав, само слабо почнаа сезонава. Првата играа со Рома ви Рим, јеби га, еден од кандидатите за титулата во прво коло, а во второ коло имаа многу шанси против Џенова али голманот ги спаси гостите, све живо им фати. Овие Гингамп кој кур се, треторазредна екипа од Франција...
Треба утре да пукне убав кец на Виола, само ЛЕ и се е могуќе...

ЛЕ подобро прескокни,тука играат со мешани состави,тука нема ништо сериозно,нема ниту пари за заработка,едино ако наместат некој резултат.........утре да не слушнам некој да кука ако игра ЛЕ

Има и пари и заработка, и има екипи на кои им значи натпреварувањево. Само по некоја случајност јас у глобала ги погодувам екипите на кои не им значи натпреварувањево. :D

Има и пари и заработка, и има екипи на кои им значи натпреварувањево. Само по некоја случајност јас у глобала ги погодувам екипите на кои не им значи натпреварувањево. :D
Тие на кој што им значи натпреварувањево не се екипи што се сметаат за фаворити и затоа паѓаме.
Батали ова, чисто ако ти се праќа играј статистички на жолти и корни барем можеби ќе фатиш така него ли да бркаш фаворити :)

Тие на кој што им значи натпреварувањево не се екипи што се сметаат за фаворити и затоа паѓаме.
Батали ова, чисто ако ти се праќа играј статистички на жолти и корни барем можеби ќе фатиш така него ли да бркаш фаворити :)
Не играм бре, само една утакмица максимум ако ептен немам коефициент со тенисите. А таа една ќе е Фиорентина ако воопшто играм.
Дај некој што прати повеќе ракомет кажете дали се исплати ПСЖ да се игра утре? Што тим се тие Рафаел?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom