грешка си ..јас пред некој ден бев во салон.Чекав 40 мин.Имаше премногу народ.заприметив дека 80 % беа нови корисници а другите мигрираа на СОЛООд „извори блиски на владата на Он.Нет“ дознаваме дека многу наскоро на постојниот пакет од WADSL покрај 15GB ќе се зголеми и брзината. Наколку не се знае сега за сега точно ама најверојатно ќе биде како Соло 15 пакетот. Само да поминела „гужвава“ со Соло, ако ја има уопште ја и невидов некоја посебна тепачка по салоните, како што беше за WADSL.
Абе јас бев и вчера да мигрирам на 15ГБ WADSL и у понеделникот да си платам сметката. И двата дена невидов никого у салон, бев сам. Ај може јас така сум начекувал :smir:грешка си ..јас пред некој ден бев во салон.Чекав 40 мин.Имаше премногу народ.заприметив дека 80 % беа нови корисници а другите мигрираа на СОЛО
во право си тоа.ама има една друга работа.многу луѓе немаат телефон ( кој нема потреба од него , кој за инат на телеком итн), така да мора да се има и алтернативни начини на поврзување на интернет.Абе луѓе,кабел си е кабел.Па вие сега видете си.
Не бе брзината е иста него кој сака иде у салон и за истацена, исто се си останува само ти пустаат 15ГБMarv druze sakas da kazes deka iskocil i nekoj nov paket na Wadsl so 15 giga koga toa ne sum slusnal ama kazi mi brzinata ti se zgolemuva ili ostanuvame na 512 kb.Pozdrav
Идеш со последната сметка ради бројче на договорот. Ништо не се мења. Потпишуеш анекс во кој стои дека добиваш +5ГБ и се друго дека остануе исто.aha kazi mi se nosi dogovorot nesto so tebe se menja nesto tamu deka moze ke si stavam solo ali moze toa ke poceka nekoj mesec ali zosto da si izgubam 5 giga koga mi se free a za toa deka ne pustaat na site pa toa e normalna rabota kaj niv na nekoj mu se visak i ovie 10 giga hehehehe znaci samo se ide i za kolku vreme doznavas deka si prefrlen?
Па јас отидов со сметката последна за 9 месец посто таа си ја имав платено веќе. Стварно незнам, не ми прецизираа, ми рекоа дечко донеси сметка да видиме бројчето и то....So posledna smetka platena ili sega sto dojdoa ovie smetkite da bideme poprecizni da ne idam za gjabe do tamu i da se iznerviram uste ova kazi mi druze i odma idam vo salon nivni da si menjam ova.Pozdrav druze Uste nesto ako se prefrlis na ova novoto sto vikas deka te pustaad od nula da ne ni dojde uste po edna smetka za 9 mesec pa ubavo da ni go spustat