Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
me eba samo napoli a ubavi tekmi si fativ, inter, cirih , mancester 3+, valensija .. ke cekav samo vecer tenis raonic i andujar ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само бордо неспособните ми ги зедоа парите од раце денес, 2:1, двознак ме турка ова не е на арно
Не изгледав ниедна утакмица од светсково во кошарка, а немам ни статистики разгледано, ама за вечер планирам да пуштам едно ливче, да не го гледам на суво финалето. Од око овие типови ги планирам, кажете дали се реални и ок и предложете што да сменам
Bogdanovic + 11,5 поени
Teodosic + 3,5 асистенции
Davis - 12.5 поени
Irving + 3,5 асистенции
Raduljica + 4,5 скокови
Вкупно 26 коефициент.
Во додатокот што е на интернет нема, границиве се од Спортлајф.Го има во копачка истово за играње?
каде ги има граници и коеф за играчи кошарка во спортлајф?Во додатокот што е на интернет нема, границиве се од Спортлајф.
http://sportlife.com.mk/content/Documents/dodatok(2309).pdfкаде ги има граници и коеф за играчи кошарка во спортлајф?
Посмешен пенал одамна неам видено. И тоа пази не го свирна главниот судија одма, него по интервенција на тој петтиот судија што е одма покрај гол аут линијата и што беше на два метра од ситуацијата. Онака ЛОЛКаков "пенал" им свирна на Гимараеш.
Последна ја чекам бе. Значи Х завршува.
Каде бе Интер ќе заебе бе што зборите,5 гола минимум јаде Сасуоло,лани 7 јадеше и тоа дома