Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
me eba samo napoli a ubavi tekmi si fativ, inter, cirih , mancester 3+, valensija .. ke cekav samo vecer tenis raonic i andujar ...

овај викенд пепел, од 4 тикети, само еден со 3 коеф едвај добитен колку да не се оди многу во минус.

Не изгледав ниедна утакмица од светсково во кошарка, а немам ни статистики разгледано, ама за вечер планирам да пуштам едно ливче, да не го гледам на суво финалето. Од око овие типови ги планирам, кажете дали се реални и ок и предложете што да сменам :)

Bogdanovic + 11,5 поени
Teodosic + 3,5 асистенции
Davis - 12.5 поени
Irving + 3,5 асистенции
Raduljica + 4,5 скокови

Вкупно 26 коефициент.

Хановер 3+, 2-0 од полувреме стативи што уште немаше :facepalm: Коа нејке нејке, мамицата у пичка мамина да ви ја изнаебам и на едните и на другите

Само бордо неспособните ми ги зедоа парите од раце денес, 2:1, двознак ме турка ова не е на арно :mad: А како фан на Јунајтед слепец си ги избришав 1&т1 ист коеф имаше со бордо и овие ги додадов вкладилница :facepalm::place:

Бегајте од Салзбург наредниов период.
Или на малце голови да се играат, или на дупла шанса. Заредија серија од катастрофални резултати, а и даље им даваат смешни коефиценти за 3+ и конечен тип.

Не изгледав ниедна утакмица од светсково во кошарка, а немам ни статистики разгледано, ама за вечер планирам да пуштам едно ливче, да не го гледам на суво финалето. Од око овие типови ги планирам, кажете дали се реални и ок и предложете што да сменам :)

Bogdanovic + 11,5 поени
Teodosic + 3,5 асистенции
Davis - 12.5 поени
Irving + 3,5 асистенции
Raduljica + 4,5 скокови

Вкупно 26 коефициент.

Го има во копачка истово за играње?

Каков "пенал" им свирна на Гимараеш. :facepalm:

Последна ја чекам бе. Значи Х завршува.

Каков "пенал" им свирна на Гимараеш. :facepalm:

Последна ја чекам бе. Значи Х завршува.
Посмешен пенал одамна неам видено. И тоа пази не го свирна главниот судија одма, него по интервенција на тој петтиот судија што е одма покрај гол аут линијата и што беше на два метра од ситуацијата. Онака ЛОЛ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom