Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Глеате кај игра РВП, полу десно напред,

Мислам дека е ваква формацијава

рафа-еванс-блекет-рохо
херера-блинд-димарија
-----------мата---------------
рвп------------------руни

Да не неможеш да си го препознаеш тимот што газел порано, да ти ебам и тренери и играчи и формции, нека се носат у три лепе тие јангови велбеци, види ги дечкиве газат само така да продолжат!

браво за досегашната покажана игра се гледа дека на оваа утакмица имате сменато формација како што можам да заприметам 4 3 3 или на моменти 4 4 2 играте
4-4-2 Атлетико стил. :D

За Ди Мариа и Еерера сувишно е да се трошат зборови,кинат на терен.Рохо има солидно деби бар ја сум задоволен,ок имаше некој грешка,ама ко за прва утакмица е добар.Блинд исто супер си ја работи својата работа.А највеќе ме радува враќањето на Рафа(y) и неговата игра,Перси стандард годинава изгубен,и то је то.

Епа луѓе моииииииии за ова зборам 2 години, па лесно е да се игра со Ди Марија, Ерера, Блинд - лесно еееееее :) Нема инвалиди на терен, само Робин да се опраи малце и се ќе си дојде на свое место. Ви напишав, од денес па натмау ќе се знае кој е кој на Олд Трафорд :)

Да не му се верува на човек дека вака играат.. Партали браво :drk:

Ди Марија е машинка, брз е ептен, контри ќе прави како ништо. Херера е одличен играч, сигурен сум дека ќе се развива се повеќе и повеќе и реално има потенцијал да стане еден од најдобрите плејмејкери во Европа. Блинд игра одлично, арна кажавте претходно се гледа одма кога има деструктивец во средината. Руни е добар, Перси е некако најотсечен. Не е лош, ама најотсечен е од сите. Ем има и жолт, Фалкао секако влегува на негово место.

Еванс игра многу подобро во дефанзива кога игра со еден партнер. И не го викам ова ради голот што го спаси, туку освои многу дуели со Оустин ваљда. :D Само прави многу грешки при подавањата. А Де Геа сака да биде Нојер кога ќе порасне. :D

За Ерера ви кажав пред мечот.

Али ич не сум задоволен како се браниме. Паника бе од 4-5 пати што ни пројде половина QPR
:facepalm:

На Блинд му фали килажа. И нека престане Руни со тие педерските пасови наназад на прва а ла Клеверли.

Ангел е класа. КЛАСА!

Фала ти чичо Перез, ова нема никад да ти го заборавам.

Шала на страна им легна репрезентативниот одмор и се препородија, личи ова на тим веќе :)

Играва во прво :drk:
Ја вака нешо бев дур ги гледав
giphy.gif

happy-dance-.gif

giphy.gif

Дај нека влага Ел Тигре во второ и да си играме

Има ли потреба да влезе Фалкао? :icon_lol: Има, нека има даат 5-6 комада, да видиме како ќе се осеќаат следните...замислете да сте стопер од КПР, и Фалкао влегува у 60та минута...

Играта одлична, како за спојка од толку нови играчи, технички спремни и мотивирани, ја држат топката и додаваат одлично. Се ротираат и овие не можат да сфатат кој што како дека :pos:. Освен новите нинџи, да го пофалам и Рафаел, тоа е тоа што го игра Јунајтед. Давај второ полувреме...

малце пореално да гледаме на работите ... сепак играме против утепаните QPR, а играта далеку од сјајна. Овие играчи треба да се воиграат зашто имаше ситуации каде 3ца седеа на 1м2 простор. Мата ми е некако лост ин спејс исто и руни и перси, а во прво полувреме најдобар Ерера според мене :)

Се надевам нема да биде рекорд брејкер кога ќе влезе Фалкао :vozbud:

Ај уште еден, а до крај на сезона и Кол да го надмине.
Premier League ‏@premierleague 59s
ALL-TIME LEADING #BPL GOALSCORERS:
Alan Shearer - 260 goals
Andrew Cole - 187
Thierry Henry - 175
Wayne Rooney - 175
Frank Lampard - 171

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom