Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

За Ерера ви кажав пред мечот.

Али ич не сум задоволен како се браниме. Паника бе од 4-5 пати што ни пројде половина QPR
:facepalm:

На Блинд му фали килажа. И нека престане Руни со тие педерските пасови наназад на прва а ла Клеверли.

Ангел е класа. КЛАСА!

Фала ти чичо Перез, ова нема никад да ти го заборавам.
Ме превари. 100% сакав истото да го пишам + забораваат дека првиот гол од Ди Марија беше катастрофална грешка на Грин, а одма после тоа исто така среќно еванс се најде за да ги исчисти :гомце: Де Геа што ги направи.
Ако е 3-0 не сум задоволен од играта. КПР повеќе сами се победуваат отколку нашиве што играат, ептен се отсечени и уплашени.

малце пореално да гледаме на работите , сепак играме против утепаните QPR, а играта далеку од сјајна е треба играчиве да се воигруваат, зашто имаше ситуации каде 3цра седеа на 1м2 простор. Мата ми е некако лост ин спејс исто и руни и перси, прво полувреме најдобар Ерера :)
лани и отепани ни ја криеа топката на ОТ. Без разлика на противникот, се гледа желбата на играчите. Јас не видов страв кај ниеден да тргне напред или да влезе у дуел :))

10369987_1164911103549104_4513788918272135753_n.jpg

:drk:-да се сумира играта со еден збор.За Херера,Ди Марија и Блинд се е кажано злато вредат, ама Рохо игра прејако у пм би ми бил прв пик за лев бек пред Шо, одлична контрола на топка има,брзина у дефанзива е одличен и плус игра со глава.

Поише ќе напишам после, уште сум у еуфорија за се... Да ти ебам и клеверли,јанг,велбек и остали срања што ни се протнале у клуб, заборавивме како изгледа рутинск победа против второлигаш, се дивиме ко да освајаме финале ЛШ :tapp:

ерера е новиот Рој Кин баталете вие фабрегас и компанија :-P

Рио ни попушта бе, нели видовте го подмитивме на старт.

Ај уште два да се комплетира петардата и да чекаме наредно коло.
ОКПОЗЧАОЈУНАЈТЕДНАЈЈАКИПОЗЗ

Ме превари. 100% сакав истото да го пишам + забораваат дека првиот гол од Ди Марија беше катастрофална грешка на Грин, а одма после тоа исто така среќно еванс се најде за да ги исчисти :гомце: Де Геа што ги направи.
Ако е 3-0 не сум задоволен од играта. КПР повеќе сами се победуваат отколку нашиве што играат, ептен се отсечени и уплашени.

Реално гледано, тоа и е Јунајтед на Ферги што го знаеме ... идат клубови на Трафорд а дресовите се веќе покафенети од позади. Ферги имаше екипа од која сите се плашеа. Да се надеваме дека пак ќе биде така ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom