Големо невреме во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата HoLfElDeR
  • Време на започнување Време на започнување
Другарче иде надвор наврнува, се враќа до дома зима чадор, му се крши чадорот, пак наврнува :tapp:

Иначе прееска веројатно намерно ја исклучија струјата за да не дојде до некоја хаварија, доста блиску мавнаа громовите.

Ej, a gi gledase li nekoj chemtrailive pred i posle nevremeto. Bogami smrdi rabotava. Koj e toj glup pilot da leta direkno niz ovakvo nevreme? A imase 3 odvoeni tragi od avioni istovremeno, koi se sansite kaj nas ova da se sluci? Trebase da slikam ili da snimam pa da vi pustam ovde.

Ej, a gi gledase li nekoj chemtrailive pred i posle nevremeto. Bogami smrdi rabotava. Koj e toj glup pilot da leta direkno niz ovakvo nevreme? A imase 3 odvoeni tragi od avioni istovremeno, koi se sansite kaj nas ova da se sluci? Trebase da slikam ili da snimam pa da vi pustam ovde.
Тоа се испуштени отпадоци од новото, поголемо вц на @leandra

Шо бе скапани прозорци коли удавени пензионери полни подруми уништени дуќани, све је то мање више небитно .
Дај кажете битни ствари кајчињата овај бродоите дали седат у вардар врбите дали ги однело и да не случајно е повреден некој споменик, остај народ луѓе се праат споменици и култура тешко се стекињаат.

Ме интересира што ќе се деси со скопјево наше ако врне како вчера ама место 15 минути, 1-2 саата да издржи со тоа темпо.

Ме интересира што ќе се деси со скопјево наше ако врне како вчера ама место 15 минути, 1-2 саата да издржи со тоа темпо.
Наместо Коце, цела влада ќе биде со жолти гумени чизми

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom