Торенти (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Како од таму да симнам нешто што нема вграден руски звук? Еве пример ја најдов серијата The Company 2007 dvdrip(серијата е закон!), ама сите рипови се со вграден руски звук? Ако се сите такви рипови, по што е толку добар сајтот?

Dobro de sea neznam dali se site od tamu pretezno muzika simnuvam i utakmici. Ima dosta golem izbor.

A za ruskoto audio sekogas pisuva vo description

Како од таму да симнам нешто што нема вграден руски звук? Еве пример ја најдов серијата The Company 2007 dvdrip(серијата е закон!), ама сите рипови се со вграден руски звук? Ако се сите такви рипови, по што е толку добар сајтот?

Контора / The Company
Качество: BDRip 720p CtrlHD
icon_wink.gif

Контејнер: MKVВидео: 1280x720 at 23,976 fps, x264@L4.1, 2pass, ~4515 kbps avg
Аудио 1: Russian: 48 kHz, AC3, 2/0 (L,R), ~192.00 kbps avg |Многоголосыј закадровыј, Флагман, DVD|
Аудио 2: English: 48 kHz, AC3, 3/2 (L,C,R,l,r) + LFE ch, ~640.00 kbps avg
Субтитры: softsub (SRT)

Гледаш дека имаш и Англиско аудио

720p најдов и на piratebay i kickass, барав двдрип и немаше во описот каков звук е. Имаат доста работи кои ги нема на другите сајтови, го знам сајтов одамна ама на сите начукале руска синхронизација и не ти вреди таквиот фајл. Ако некој има добри торенти за серијата Crash 2008 hdtv, нека пише порака, од eztv слабо оди.

720p најдов и на piratebay i kickass, барав двдрип и немаше во описот каков звук е. Имаат доста работи кои ги нема на другите сајтови, го знам сајтов одамна ама на сите начукале руска синхронизација и не ти вреди таквиот фајл. Ако некој има добри торенти за серијата Crash 2008 hdtv, нека пише порака, од eztv слабо оди.

Со сила вo ѕид се маваш, што ако имаш руска синхронизација? кога секогаш имаат и англиско аудио, си се фатил за тоа руско па руско не ти вреди па не ти вреди едно те исто го лафиш.

Со сила вo ѕид се маваш, што ако имаш руска синхронизација? кога секогаш имаат и англиско аудио, си се фатил за тоа руско па руско не ти вреди па не ти вреди едно те исто го лафиш.
Пријателе извини ама не сум нов во ова, така да намали малку со муабетите дека само кукам. Јасно ми е и знам кога некој фајл има 2 стрима, еве синоќа ја симнав The Division со 2 аудио стрима, со виртуал даб ги отфрлив руските. Минатиот пат симнав фајлови кои имаат само еден стрим, за тие зборам дека не вредат, никаде на друго место ги нема двдрип, кај нив ги има, ама со залепен руски.

Што се замарате со rutracker кој не го бива за филмови. Тој е корисен само за музика и други ствари, за филмови е срање. Има специјализирани тракери кои се за филмови, кои имаат светски познати енкодери и нудат хрватски и српски преводи.

Зошто торентиве стигаат до 99,9% и не продолжува симнувањето ????

Зошто торентиве стигаат до 99,9% и не продолжува симнувањето ????
Избриши го торентот од програмата со која спушташ, ама само од програмата не и тоа што се спуштило. Пак активирај го торентот, намести кај си го спуштал фајлот ќе прави checking па ќе доспушти.

Се регистрирав на Rutracker.org за да симнувам музика во FLAC ама акаунтот не ми е активен. На e-mail не ми стигна порака за активација.

Треба да чекам да ми го активираат или е затворен за регистрација? Не разбирам ништо од тоа рускиот. :D

Има некој акаунт на Demonoid?Ако можи да ми испрати invite оти регистрациите се затворени а сакам да си направам акаунт.

Се регистрирав на Rutracker.org за да симнувам музика во FLAC ама акаунтот не ми е активен. На e-mail не ми стигна порака за активација.

Треба да чекам да ми го активираат или е затворен за регистрација? Не разбирам ништо од тоа рускиот. :D
Провери во spam, некогаш таму доаѓа потврдата.

Провери во spam, некогаш таму доаѓа потврдата.
Јок, не стигна никаква потврда, можно е дека селектирав Македонија од листата. Се нервирам сите FLAC-ови што ми требаат ги има таму.

Ќе отворам друга email адреса и ќе пробам пак.

Едит: Креаирав успешно со друг ник и пас! :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom