Битола

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Остајте тоа...ама какви машки има во Бт...мх мх мераци!:pipi:
Не не, остај тоа... какви девојки има во Бт... мх мх, e тоа се мераци. Само не знам зошто повеќе сакаат скопјани од битолчани. :toe:

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Јас ќе ти кажам.

Се палат на акцентот. Уште во самата увертира, коа ќе почне скопјанецот, онака кул фраер со фраза "Ќе искочиме", а кај Битолчанките Скопјанец и Скопје значи шанса за ебање и шанса да не се дознае.
Битолчаните се фалат многу, а Скопјаните дури и да се фалат, тоа нема да пробие до Битолското поднебје.

Затоа Викторе, а видиш Битолчанка, и одма, ЌЕ ИСКОЧИМЕ, фраза на која што 90% од Битолчанките, ќе ги ебеш у гз-пичка, најизменично. ;)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Ех еве зошто не ебев во Битола.... не викам "ќе искочиме"...

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Се палат на Скопјани со бубуљици... :)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Абе немаат видено они беломорски... онакво... изгледа.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.357
Поени од реакции
8.459
Јас ќе ти кажам.

Се палат на акцентот. Уште во самата увертира, коа ќе почне скопјанецот, онака кул фраер со фраза "Ќе искочиме", а кај Битолчанките Скопјанец и Скопје значи шанса за ебање и шанса да не се дознае.
Битолчаните се фалат многу, а Скопјаните дури и да се фалат, тоа нема да пробие до Битолското поднебје.

Затоа Викторе, а видиш Битолчанка, и одма, ЌЕ ИСКОЧИМЕ, фраза на која што 90% од Битолчанките, ќе ги ебеш у гз-пичка, најизменично. ;)
Абе шип кажи за тие товојте бричените шо се ебат само вгаз за да бидат невини за да можи да се мажат после оти нема кој да ги земи па ќе треба по селата острец или кишава да ги мажите а не да јадиш тука лајна 90% со искочиме ќе си ги ебел ова можно е само ако си и ти пичка да знајш или да си лечиш коплекси што си љоч па те неќат каурките :nenene:

ACER

=Сандокан=
Член од
14 мај 2008
Мислења
193
Поени од реакции
7
Јас ќе ти кажам.

Кутриот ти, си го згрешил градо да живееш, со вакво понашање спрема Битолчани, никогаш аир нема да видиш во Битола, поарно земи оди Скопје, барем ве има повеќе таму.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
А ти ова Пикасо се напна од предолга апстиненција?

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Јас немам сретнато друг битолчанец освен Пикасо шо ја мрази толку многу битолата :)

Не ми е јасно зошо уште живеј Битола :toe:

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Не не, остај тоа... какви девојки има во Бт... мх мх, e тоа се мераци. Само не знам зошто повеќе сакаат скопјани од битолчани. :toe:

Тоа ти е исто како што и Скопјанките се изгорени за Битолчани, најди го одговорот во ова можеби ќе го најдеш и во твоето прашање.

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Абе шип кажи за тие товојте бричените шо се ебат само вгаз за да бидат невини за да можи да се мажат после оти нема кој да ги земи па ќе треба по селата острец или кишава да ги мажите а не да јадиш тука лајна 90% со искочиме ќе си ги ебел ова можно е само ако си и ти пичка да знајш или да си лечиш коплекси што си љоч па те неќат каурките :nenene:
Глупаку бре... Оти бре гледаш све низ призма на твои малокуревски интереси и идиотски нискоинтелегентни идеолошки очила бре...

Глупчо бре, душата ни ја извадовте, низ нос, вие простаците, во моментот кога вие станавте дел од медиумското тело, на наци-идиотските кампањи во оваа држава.

Глупчо бре, ако не си прифатил и сфатил, јас не зборувам за НАШИТЕ и ВАШИТЕ, туку во глобала зборувам за жените Битолчанки, кои се дупат наголемо со Скопјани, само поради тоа што се СКОПЈАНИ, и не живеат на БАИР како тебе!
Денес се вратив од Скопје, и сум личен сведок, за две првокласни пичици Битолчанки, кои улазија во BMW X6... Шо мајка бараа таму...

Глупчо, како не ти е срам, да немаш толку УМ, во таа тиквата недозреана!

Јас немам сретнато друг битолчанец освен Пикасо шо ја мрази толку многу битолата :)

Не ми е јасно зошо уште живеј Битола :toe:
Доста бе не тропај и ти, кај виде дека ја мразам. Едноставно вистината ја кажувам.

Врие сељаци. Антрополошки зачудувачки концентрат на агресија и неинтелегенција.
Еве го пријателот твој од Баирот, кој е дојден од Пашинорувци, види го. Недела дена бев во Скопје, таков глупак не видов. :)

Автокритика, малце.

Кутриот ти, си го згрешил градо да живееш, со вакво понашање спрема Битолчани, никогаш аир нема да видиш во Битола, поарно земи оди Скопје, барем ве има повеќе таму.
Оти мене ти да не ме храниш, и оваа гојдово над тебе?

Башка, гледаш колку си прост, ЛОКАЛ ПАТРИОТ. Па мразам јас такви бре!

Локал ПАТРИОТИ ГЛУПАЦИ, едноставно игнорирајте мои постови, оти вашите нискоинтелегентни сурати не можат да ги разберат широчините на моите постови.

ГОНЕТЕСЕ, ОТИ ДУШАТА НИ ЈА ИЗВАЈВТЕ. ГО ИСЕЉАЧИВТЕ ГРАДОТ (БИТОЛА) ОТКАКО ГИ НАБРКАВТЕ МЕШТАНИТЕ И ГО УЗУРУПИРАВТЕ ГРАДОТ!

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Глупаку бре... Оти бре гледаш све низ призма на твои малокуревски интереси и идиотски нискоинтелегентни идеолошки очила бре...

Глупчо бре, душата ни ја извадовте, низ нос, вие простаците, во моментот кога вие станавте дел од медиумското тело, на наци-идиотските кампањи во оваа држава.

Глупчо бре, ако не си прифатил и сфатил, јас не зборувам за НАШИТЕ и ВАШИТЕ, туку во глобала зборувам за жените Битолчанки, кои се дупат наголемо со Скопјани, само поради тоа што се СКОПЈАНИ, и не живеат на БАИР како тебе!
Денес се вратив од Скопје, и сум личен сведок, за две првокласни пичици Битолчанки, кои улазија во BMW X6... Шо мајка бараа таму...

Доста бе не тропај и ти, кај виде дека ја мразам. Едноставно вистината ја кажувам.

Еве го пријателот твој од Баирот, кој е дојден од Пашинорувци, види го. Недела дена бев во Скопје, таков глупак не видов. :)

Автокритика, малце.

Локал ПАТРИОТИ ГЛУПАЦИ, едноставно игнорирајте мои постови, оти вашите нискоинтелегентни сурати не можат да ги разберат широчините на моите постови.

ГОНЕТЕСЕ, ОТИ ДУШАТА НИ ЈА ИЗВАЈВТЕ. ГО ИСЕЉАЧИВТЕ ГРАДОТ (БИТОЛА) ОТКАКО ГИ НАБРКАВТЕ МЕШТАНИТЕ И ГО УЗУРУПИРАВТЕ ГРАДОТ!

Tака ми изгледаш како да се гушиш во градот , плус премногу ги клаваш на дикат луѓето какви биле. Секаде има такви само зависи колкава е општата интелегентна маса, во поголем град помалку ќе ги забележиш оти можиш полесно да се изолираш од тие кој не ти се допаѓаат. Зато викам Битолата не е најдобро место за тебе , како под тензија да живејш :toe:

ACER

=Сандокан=
Член од
14 мај 2008
Мислења
193
Поени од реакции
7

Слушај ушле ваму, многу не се прај учен, прво рани се сам, ако не можиш има установи за тоа, второ ако ти е поубо Скопје оди таму и ебавај се со Скопјани,оти ваков на Битола не му треба, а за локал патриотизам потребен е и го има Битола, а за тоа прост многу не вреѓај шанкуре едно многу туку пиши како што треба, тие што треба да се во Битола се тука, тие што не треба не се тука, ако нешто на некој не му чини си бега од тоа, и јас не ти сум крив што ти гарант не си излезен од улица и кажваш за некакви простаци, a се правиш некаков интелектуалец, и ако беше таков ќе беше нешто во градов.......... и уште еднаш ти велам не вреѓај многу.......

S

smart ass

Гостин
, a се правиш некаков интелектуалец, и ако беше таков ќе беше нешто во градов......
Ама тоа ви вели бре....зарем не гледаш дека интелектуалците се НИШТО...тие што се нешто се политички куропушачи,наместени зделки,некадарни директори...поточно по партиска линија,некои дилери на Дрога,кој на табли....тие се некој и нешто???

Туку разбрав(начув) вака во градот на конзулите имало неколку(не знам колку) ЛОБОСИ,знаете тоа се болештини од оние тип СКИНХЕД-1 јас тој тип го дијагностицирав откако еден пријател отиде во битола па почна нацистички да се обллака,се тепаше со браќата роми...па му реков добро бе...ЧУМУ ТОЛКУ МРАЗИТЕ ЕВРЕИ???

Одговор-па они го УБИЈА ХИТЛЕР!!!

Си реков офлеле...кој кого тепал=само ТОРКОВЦИ стануваат Битолски Скинхед наци:toe:

Има значи уште вакви нуспојави кои го резилат градот на конзулите..а и да додадам,истиот Тип-1(дезигнејтед) после два месеца се тетовораше со кукаст крст...ај ќерата,а да појдам ја во битола да видам стварно има ли до тоолку глуперди кои нема што да прават и им текнало ај денес сме наци...каде е тоа полицијата да ги исплеска-тоа е третманот за таков тип на болештина....:toe:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.357
Поени од реакции
8.459

Автокритика, малце.

Башка, гледаш колку си прост, . Па мразам јас такви бре!ЛОКАЛ ПАТРИОТ

Тупчо кој е медиумско тело кој капмањи бре не сум јас политичка паритија за тоа ќе се обратиш на друго место а си знајш кај треба

Како бе утврди ти шити мајка дека пази првен 90% па сега жените Битолчанки се ебеле со ск на карти да не си гледаше или само лечиш тука фрустрации

Друго не сум од Баирот туку ти пиши на никот од 16та улица а тоа тие на другиот крај од градот

Тупчо ако си видел во ск две пички се качбвале во кола и оделе на ебање што е тоа што докашуваш со тоа дека курвите се ебаваат браво бре ја откри америка сега за почесен граѓанин да те прогласиме ебате шутракот ако се прави муабет за курви тоа е друга работа секаде има курви и тие се ебаваат секаде и важно му е само да се има пари и кур друго ништо не ги интересира како и во секој град има курви се ебваат а после ако некој не ги знае се прават поштени што е нормално можи ќе врзат некоја будала

Која вистина ја кажа бе и будалите нема да ти верваат на ова и се гледа од авион дека збораш за инает и се лечиш тука ти реков јас кажи за твојте првен па после за дуругите и ова не го мислам само на муслиманките туку и на тие од крушевските села од кај што си оти немаш ти право да збораш за Битолчанки освен ако не си една од нив е ако си жена тогаш извини за се до сега

Значи да не се повторвам ти кажав од кај сум и не сум од пашино руфци или од крушево као тебе доселен тука во посветла иднина со чергата а дека врие од сељаци како тееб врие сте прошетале до ск и косово и сега си мислете дека се знаете и цел свет сте го виделе и не се замарај ти со нас туку оди таму по селата и просветлиги малку да не се земаат роднине за маж и жена и нека ги фатат тие фержината и шалварите барем на лето ќе се посипаат со мозолчина од пота а и ск не си видел како мене баш ти фала на комлиметите иако не требаше да се мачиш но сепак фала е нема како мене таму за жал или ако има малку се тие ама тука кај нас во Битола не има не дал господ и се ќе си браниме се што е наше а не да фрламе со камења као другите ете као вас дојденците тука малку што ве трпиме па уште ќе јадите лајна и се нешто не ви чини па сега тебе и битолчанките па оди бре иселисе ск слободно уште денс ако сакаш

Зошто бе дете таква омраза во тебе имаш некој проблем и не се нервирај по толку лошо ќе тие е за здравјето на толкава омраза што ја имаш за што така што лошо имаш видено ти од локал патриотизмот и таквите стварно не знам секој си има право на свое мислење и чуства само не е добро да ги мразиш луѓето само заради тоа што се локал патриоти па сигурно ќе бидат кога знаат од каде се кои му се корените и ќе се борат за својот град а за кој да се борат за друг град но сепак да не се повторвам ти дека си дошлак тука и за тоа не можиш да го разбериш нашето чуство и гордост на градот Битола

Тука сега што прајме кој да се носи или да бега од градот вие или ние што викаш кој ќе победи и кој ќе биди избркан од градот
Дека е исењачен градот да во право си но ако правиме муабет за стари битолчани скоро и да ги нема сите знаеме дека тука живееле претежно турци евреи роми и мал дел на Македонци а уште помал дел на албанци дека е упропастен градот се сложвам ама не од селаните кои вршеле миграција туку од ваквите сељаци како тебе кој вршат само пропаганда за која се платени или од некоја понова политичка партија или од некоја невладина организација и делите тука совети и кажувате правила и прописи

PS.Значи ако не ти чини во градот одма под најитно да се иселиш и да не го трујеш воздухот кој го дишеш тука и така ти ќе бидиш задовлен нема да се расправаш со селнаи како мене и јас интелегенти западно европски луѓе како тебе значи ПАЛИ ПАТИКИТЕ УШТЕ СЕГА И ЈАС ЌЕ ТИ ЈА ПЛАТАМ КАРТАТА ВО ЕДЕН ПРАВЕЦ :salut:САКАШ АЛБАНИЈА САКАШ КОСОВО

Kajgana Shop

На врв Bottom