- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 7.397
- Поени од реакции
- 1.308
Не не, остај тоа... какви девојки има во Бт... мх мх, e тоа се мераци. Само не знам зошто повеќе сакаат скопјани од битолчани.Остајте тоа...ама какви машки има во Бт...мх мх мераци!
Не не, остај тоа... какви девојки има во Бт... мх мх, e тоа се мераци. Само не знам зошто повеќе сакаат скопјани од битолчани.Остајте тоа...ама какви машки има во Бт...мх мх мераци!
Абе шип кажи за тие товојте бричените шо се ебат само вгаз за да бидат невини за да можи да се мажат после оти нема кој да ги земи па ќе треба по селата острец или кишава да ги мажите а не да јадиш тука лајна 90% со искочиме ќе си ги ебел ова можно е само ако си и ти пичка да знајш или да си лечиш коплекси што си љоч па те неќат каурките :nenene:Јас ќе ти кажам.
Се палат на акцентот. Уште во самата увертира, коа ќе почне скопјанецот, онака кул фраер со фраза "Ќе искочиме", а кај Битолчанките Скопјанец и Скопје значи шанса за ебање и шанса да не се дознае.
Битолчаните се фалат многу, а Скопјаните дури и да се фалат, тоа нема да пробие до Битолското поднебје.
Затоа Викторе, а видиш Битолчанка, и одма, ЌЕ ИСКОЧИМЕ, фраза на која што 90% од Битолчанките, ќе ги ебеш у гз-пичка, најизменично.
Кутриот ти, си го згрешил градо да живееш, со вакво понашање спрема Битолчани, никогаш аир нема да видиш во Битола, поарно земи оди Скопје, барем ве има повеќе таму.Јас ќе ти кажам.
Се палат на акцентот. Уште во самата увертира, коа ќе почне скопјанецот, онака кул фраер со фраза "Ќе искочиме", а кај Битолчанките Скопјанец и Скопје значи шанса за ебање и шанса да не се дознае.
Битолчаните се фалат многу, а Скопјаните дури и да се фалат, тоа нема да пробие до Битолското поднебје.
Затоа Викторе, а видиш Битолчанка, и одма, ЌЕ ИСКОЧИМЕ, фраза на која што 90% од Битолчанките, ќе ги ебеш у гз-пичка, најизменично.
Не не, остај тоа... какви девојки има во Бт... мх мх, e тоа се мераци. Само не знам зошто повеќе сакаат скопјани од битолчани.
Глупаку бре... Оти бре гледаш све низ призма на твои малокуревски интереси и идиотски нискоинтелегентни идеолошки очила бре...Абе шип кажи за тие товојте бричените шо се ебат само вгаз за да бидат невини за да можи да се мажат после оти нема кој да ги земи па ќе треба по селата острец или кишава да ги мажите а не да јадиш тука лајна 90% со искочиме ќе си ги ебел ова можно е само ако си и ти пичка да знајш или да си лечиш коплекси што си љоч па те неќат каурките :nenene:
Доста бе не тропај и ти, кај виде дека ја мразам. Едноставно вистината ја кажувам.Јас немам сретнато друг битолчанец освен Пикасо шо ја мрази толку многу битолата
Не ми е јасно зошо уште живеј Битола
Оти мене ти да не ме храниш, и оваа гојдово над тебе?Кутриот ти, си го згрешил градо да живееш, со вакво понашање спрема Битолчани, никогаш аир нема да видиш во Битола, поарно земи оди Скопје, барем ве има повеќе таму.
Глупаку бре... Оти бре гледаш све низ призма на твои малокуревски интереси и идиотски нискоинтелегентни идеолошки очила бре...
Глупчо бре, душата ни ја извадовте, низ нос, вие простаците, во моментот кога вие станавте дел од медиумското тело, на наци-идиотските кампањи во оваа држава.
Глупчо бре, ако не си прифатил и сфатил, јас не зборувам за НАШИТЕ и ВАШИТЕ, туку во глобала зборувам за жените Битолчанки, кои се дупат наголемо со Скопјани, само поради тоа што се СКОПЈАНИ, и не живеат на БАИР како тебе!
Денес се вратив од Скопје, и сум личен сведок, за две првокласни пичици Битолчанки, кои улазија во BMW X6... Шо мајка бараа таму...
Глупчо, како не ти е срам, да немаш толку УМ, во таа тиквата недозреана!
Доста бе не тропај и ти, кај виде дека ја мразам. Едноставно вистината ја кажувам.
Врие сељаци. Антрополошки зачудувачки концентрат на агресија и неинтелегенција.
Еве го пријателот твој од Баирот, кој е дојден од Пашинорувци, види го. Недела дена бев во Скопје, таков глупак не видов.
Автокритика, малце.
Оти мене ти да не ме храниш, и оваа гојдово над тебе?
Башка, гледаш колку си прост, ЛОКАЛ ПАТРИОТ. Па мразам јас такви бре!
Локал ПАТРИОТИ ГЛУПАЦИ, едноставно игнорирајте мои постови, оти вашите нискоинтелегентни сурати не можат да ги разберат широчините на моите постови.
ГОНЕТЕСЕ, ОТИ ДУШАТА НИ ЈА ИЗВАЈВТЕ. ГО ИСЕЉАЧИВТЕ ГРАДОТ (БИТОЛА) ОТКАКО ГИ НАБРКАВТЕ МЕШТАНИТЕ И ГО УЗУРУПИРАВТЕ ГРАДОТ!
Слушај ушле ваму, многу не се прај учен, прво рани се сам, ако не можиш има установи за тоа, второ ако ти е поубо Скопје оди таму и ебавај се со Скопјани,оти ваков на Битола не му треба, а за локал патриотизам потребен е и го има Битола, а за тоа прост многу не вреѓај шанкуре едно многу туку пиши како што треба, тие што треба да се во Битола се тука, тие што не треба не се тука, ако нешто на некој не му чини си бега од тоа, и јас не ти сум крив што ти гарант не си излезен од улица и кажваш за некакви простаци, a се правиш некаков интелектуалец, и ако беше таков ќе беше нешто во градов.......... и уште еднаш ти велам не вреѓај многу.......Оти мене ти да не ме храниш, и оваа гојдово над тебе?
Башка, гледаш колку си прост, ЛОКАЛ ПАТРИОТ. Па мразам јас такви бре!
Локал ПАТРИОТИ ГЛУПАЦИ, едноставно игнорирајте мои постови, оти вашите нискоинтелегентни сурати не можат да ги разберат широчините на моите постови.
ГОНЕТЕСЕ, ОТИ ДУШАТА НИ ЈА ИЗВАЈВТЕ. ГО ИСЕЉАЧИВТЕ ГРАДОТ (БИТОЛА) ОТКАКО ГИ НАБРКАВТЕ МЕШТАНИТЕ И ГО УЗУРУПИРАВТЕ ГРАДОТ!
Ама тоа ви вели бре....зарем не гледаш дека интелектуалците се НИШТО...тие што се нешто се политички куропушачи,наместени зделки,некадарни директори...поточно по партиска линија,некои дилери на Дрога,кој на табли....тие се некој и нешто???, a се правиш некаков интелектуалец, и ако беше таков ќе беше нешто во градов......
Тупчо кој е медиумско тело кој капмањи бре не сум јас политичка паритија за тоа ќе се обратиш на друго место а си знајш кај требаГлупаку бре... Оти бре гледаш све низ призма на твои малокуревски интереси и идиотски нискоинтелегентни идеолошки очила бре...
Глупчо бре, душата ни ја извадовте, низ нос, вие простаците, во моментот кога вие станавте дел од медиумското тело, на наци-идиотските кампањи во оваа држава.
Глупчо бре, ако не си прифатил и сфатил, јас не зборувам за НАШИТЕ и ВАШИТЕ, туку во глобала зборувам за жените Битолчанки, кои се дупат наголемо со Скопјани, само поради тоа што се СКОПЈАНИ, и не живеат на БАИР како тебе!
Денес се вратив од Скопје, и сум личен сведок, за две првокласни пичици Битолчанки, кои улазија во BMW X6... Шо мајка бараа таму...
Глупчо, како не ти е срам, да немаш толку УМ, во таа тиквата недозреана!
Доста бе не тропај и ти, кај виде дека ја мразам. Едноставно вистината ја кажувам.
Врие сељаци. Антрополошки зачудувачки концентрат на агресија и неинтелегенција.
Еве го пријателот твој од Баирот, кој е дојден од Пашинорувци, види го. Недела дена бев во Скопје, таков глупак не видов.
Автокритика, малце.
Оти мене ти да не ме храниш, и оваа гојдово над тебе?
Башка, гледаш колку си прост, . Па мразам јас такви бре!ЛОКАЛ ПАТРИОТ