Двајца американски туристи одат во Мароко на одмор. Едниот повеќе е за журки а другиот пред некое време раскинал со женска му. Таму запознаваат муслиманка, убава девојка, а едниот од нив се зближува со неа. Таа го води на некое туристичко место(подалеку од градот) со некој си стар минибус, каде што го мами и го наведува да преспијат во оние пештери во рид кои се карактеристични за арапските земји. Утрото момчето станува гледа ја нема девојката, ја бара и открива таен тунел внатре во пештерите каде што го заробуваат некои војници и го носат длабоко во тунелите каде има "лабараторија" односно касапница за луѓе каде им се вадат органите. За тоа време другар му тргнува да го бара и тој го наоѓа тунелот, но и другар му мртов со извадени органи, веднаш и него го заробуваат и го снајдува остата судбина. Тука имаше уште 2-3 лика кои на почеток им се наоѓаа од рака, но испадна дека сите тие заедно со убавата и "фината" девојка се дел од таа гнасна организација.
Ве молам доколку некој знае да ми го каже името на филмот, го начекав на ТВ, но не од почеток, а ги заборавив глумците.
Го барав на гугл и видете што најдов:
What is the name of a movie about organ trade?
I'm looking for a movie. This movie was about two guys (Tourists) in morocco. One of them lost her girlfriend just a few months ago and the other is a party guy. They meet a beautiful woman, arabic girl, beautiful with dark hair and blue/green eyes. And she mostly trick both of them, because to the end both are killed for organ trade. I really want to know the name of the movie T_T I complety lose it.
Овој како мене го пишал ова на некој форум и дури никој од членовите не му го нашол, сите погрешни филмови му кажале