Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Матју се повредил, првични сознанија за степенот на повредата утре ....

Колку спомени има сликава. Тито, Енрике, Пеп.
BxLW-soCcAA8pWQ.jpg

Швабата
Дани - Пике - Вермален - Алба
Чави- Маске - Ракитич
Педро - Меси - Нејмар​

Кој сака да се клади со мене, дека ова ќе биде составот против Билбао?

Швабата
Чави- Маске - Ракитич
Педро - Меси - Нејмар​

Ајде бе кладено, дека Иниеста че стартува :P

Швабата
Чави- Маске - Ракитич
Педро - Меси - Нејмар​

Браво место Тер Штеген, Маскерано место Вермален, Бускетс на неговото место, Чави на клупа, Иниеста стартер.

Вака мислам ќе биде.

Не сте ми јасни со форсирањето на Браво пред Тер Штеген...

Не сте ми јасни со форсирањето на Браво пред Тер Штеген...

Никој не го форсира Браво. Јас сакам Тер Штеген да биде наш прв голман, но тоа не значи дека треба реално да ги гледаме работите.
Ете ти објасни Ајс.

Никој не го форсира Браво. Јас сакам Тер Штеген да биде наш прв голман, но тоа не значи дека треба реално да ги гледаме работите.
Ете ти објасни Ајс.

Настрана тоа што беше повреден Штеген повеќето го сакаат Браво прв голман ... И што читам по странски форуми поврзани со Барселона повеќето од навивачите се за Браво ... Јас лично сметам дека Штеген треба да е прв голман, заради тоа што иако е многу млад има многу поголеми квалитети од Браво и може уште многу да напредува.... Точно дека Клаудио Браво моментално можеби е и во животна форма, ама Штеген е поквалитетен голман барем од тоа колку што јас лани пратев германско детето беше страшно ... Јас сум за старото правило прв голман а тоа да е Штеген за Ла Лига и ЛШ , а Браво во Копа Дел реј .

И јас сакам Штеген да биде прв голман оваа сезона..Причина? Нема посебна, тој ми е личен фаворит. Не знам како ќе влијае на него одлуката да биде на клупата во повеќето од натпреварите, а 2 години се потенцира насекаде дека тој треба да биде наследникот на Валдес...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom