FIFA 15

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Колку е големо демото? Ај пуштете едно линкче ПП да ја пробам. Едвај ја чекам, ако има заебанции со кочење одам нов лаптоп купувам. :D

Е да имав толку пари... :(

Колку е големо демото? Ај пуштете едно линкче ПП да ја пробам. Едвај ја чекам, ако има заебанции со кочење одам нов лаптоп купувам. :D

Е да имав толку пари... :(

ај бе ти па, ќе фатиш спортска ќе си купиш и лап-топ :D

и ја ќе глеам гејмплејови на јутуб, слаб пц :/

ај бе ти па, ќе фатиш спортска ќе си купиш и лап-топ :D

и ја ќе глеам гејмплејови на јутуб, слаб пц :/
Jaс спортска уф последните 11 месеца иам фатано 2 пти по 500 денара. Ако споредиме со колко сум дадел, комотно може они да си купат един лап топ од мене. :ROFLMAO:

Успеа ли некој да игра 1 на 1 со другарче, со асално наместени контроли?

И дајте некое апче против сецкање :D :)
OwYcF99.png
[/quote]

Успеа ли некој да игра 1 на 1 со другарче, со асално наместени контроли?
Еве до сега плешевме.
Изигравме едно 15тина утакмици.

Како што спомнав во предходниот пост. Шутот им е изместен и е напраен КАТАСТРОФА,, гол не можеш да погодиш :D
Од другите негативни страни, голманите се ТЕЛИЊА :) Бранат невозможни топки, а пуштаат смешни. Се надевам во финалната верзија ова све ќе го нема, зошто сепак, во 3.2гб неможе све да се стави. Се надевам дека ова не се next gen голмани.
Иначе убаво се дрибла, има течна игра и то е то...

Еве до сега плешевме.
Изигравме едно 15тина утакмици.

Како што спомнав во предходниот пост. Шутот им е изместен и е напраен КАТАСТРОФА,, гол не можеш да погодиш :D
Од другите негативни страни, голманите се ТЕЛИЊА :) Бранат невозможни топки, а пуштаат смешни. Се надевам во финалната верзија ова све ќе го нема, зошто сепак, во 3.2гб неможе све да се стави. Се надевам дека ова не се next gen голмани.
Иначе убаво се дрибла, има течна игра и то е то...
Како средивте? Тастатура и џоистик не може да се игра 1 против 1. Секад се јебат контролите. Не може асално да се намести.

Стварно браво за EA, уште од демото се глеа дека играва ќе биде мамојебачка. Според мене, задниве 3-4 години и припаѓаат на Fifa како ништо.

Исто така чув дека ова е првата стабилна верзија од играта (демово), финалната ќе има уште неколку поголеми промени. Единствена работа што ми е потешка да се навикнам се ударите од далечина, а богами и оваа година се осеќа дека на тастатура не си ни приближно до комплетното фудбалско искуство. :)

However, BIG UP!

За шутевите не се секирајте, изјавија во EA дека во демото не се како што треба, во финалната верзија ќе бидат ок.
Инаку ептен ми се допаѓа, мислам дека ова ќе бидете првата фифа што ќе ја купам. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
За шутевите не се секирајте, изјавија во EA дека во демото не се како што треба, во финалната верзија ќе бидат ок.
Инаку ептен ми се допаѓа, мислам дека ова ќе бидете првата фифа што ќе ја купам. :D
Same here, главно ради ultimate team, а и доста више 14 години чисто пиратски ги рокам :D

Иначе чисто вака за инфо, на 7950 3GB, 8GB RAM, 3570K немам никакви проблеми на Ultra да ја цепам :)

Последно уредено:
Same here, главно ради ultimate team, а и доста више 14 години чисто пиратски ги рокам :D

Иначе чисто вака за инфо, на 7950 3GB, 8GB RAM, 3570K немам никакви проблеми на Ultra да ја цепам :)
Не ја знаам сржта на графичката. Ако е 256 битна, дефинитивно немаш никаков проблем.
Јас лани 14ката ја играв на 4гб рам, Core 2 Quad 2.5ghz и Радеон 4850 на max. Никакви проблеми немав. Гарантирам дека и оваа верзија ќе можев исто без проблем да ја играм, али педе*иве намерно условуваат со DX11. (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom