Џои
КИНЕКТиран
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 8.406
- Поени од реакции
- 2.076
Дебили од епл и на официјалната страна е со кинески превод.Мене и од самиот iPhone ме зеза презентацијата, ми префрла на некои чудни слики и кинески превод.
Дебили од епл и на официјалната страна е со кинески превод.Мене и од самиот iPhone ме зеза презентацијата, ми префрла на некои чудни слики и кинески превод.
На 2 години претплата се цените.http://kajgana.com/apple-pretstavi-dva-novi-modeli-na-iphone-6
iPhone 6 ќе чини 199 долари (16GB), 299 долари (64GB) и 399 долари ( 128 GB), додека iPhone 6 Plus 100 долари повеќе во секоја конфигурација.
Цениве некако ????
Колку претплата?На 2 години претплата се цените.
А чекав искрено да направат боом со саатот. Иако веќе има на пазаров вакви го чекав епл бидејќи бев сигурен откако ќе извадат тие нешто ќе видиме нагло зголемување и куп нови иновации.Ете се побија сите теории дека нема да биде нешто посебно , сепак понудија најмногу за цената и сериозно работеле на сите квалитети , iphone 6+ ќе биде повеќе за оние што обожаваат поголеми телефони и што ќе го третираат како фаблет . Додека останатите ќе одат на 6 ка . Се радувам сепак apple watch повеќе ме збунува отколку што ме изненади искрено . Многу можности многу опции што секој спортист па ниту фан не ќе се чуствува нешто посебно . Македонциве не ќе гледаме некоја привилегија плус кај нас ќе биде 300 евра најверојатно . Така да нема да платам за apple watch дефинитивно.
Како и минатите модели ги нудат 199 долари на договор во Америка иначе без договр и слично чини 650 долари ВО АМЕРИКА .Ете се побија сите теории дека нема да биде нешто посебно , сепак понудија најмногу за цената и сериозно работеле на сите квалитети , iphone 6+ ќе биде повеќе за оние што обожаваат поголеми телефони и што ќе го третираат како фаблет . Додека останатите ќе одат на 6 ка . Се радувам сепак apple watch повеќе ме збунува отколку што ме изненади искрено . Многу можности многу опции што секој спортист па ниту фан не ќе се чуствува нешто посебно . Македонциве не ќе гледаме некоја привилегија плус кај нас ќе биде 300 евра најверојатно . Така да нема да платам за apple watch дефинитивно.
4.7`Колку претплата?
Колку би бил без никакви обрски 128ката да го земиш од САД?