Канцеларијата на претседателот ги потпишува указите за државјанство. Министерството за правда е одговорно само за правната процедура околу добивање на државјанство.немам контакт, само го имам слушнато ова. Иако имам слушнато и дека луѓе што фаќале кратенки во последниве година дена, од кога се смени владата, го поминале целиот процес и на крај министерот не сакал да стави потпис, пошто очигледно тој немал никаква корист од финтиве што ги прават.
Постојан престој се добива за 60 работни дена. Без врски и без пари.Кој има пари добива и за 6 месеца ! Не ширете дезинформации
Добро. Еден милионер од Албанците чекал 10 години за пасош во БГ. Според Ќељав. Или според тебе беше. Не се сеќавам веќе. А имал фабрика од 17 милиони евра. Чудно.И после можеш да се сликаш со тој престој и тоа кај Адем у Фото студио Чаир. Постојан престој не значи НИШТО. Не можеш да идеш у Англија
Сум слушал. Мои братучеди имаат СИТЕ БУГАРСКИ пашапорти ЛЕГАЛНО !Добро. Еден милионер од Албанците чекал 10 години за пасош во БГ. Според Ќељав. Или според тебе беше. Не се сеќавам веќе. А имал фабрика од 17 милиони евра. Чудно.
Iphone i keljav e eden ist likДобро. Еден милионер од Албанците чекал 10 години за пасош во БГ. Според Ќељав. Или според тебе беше. Не се сеќавам веќе. А имал фабрика од 17 милиони евра. Чудно.
eve dokaz deka si eden ist[DOUBLEPOST=1410187622][/DOUBLEPOST]? Кој бе има профили ? Не е дезинформација се се плаќа
ставаш прашалник пред реченица , сам си се фати хахаха? Кој е тој бе
Hehehe sega treba da si snosi soodvetna kazna[DOUBLEPOST=1410195976][/DOUBLEPOST]eve dokaz deka si eden ist[DOUBLEPOST=1410187622][/DOUBLEPOST]
ставаш прашалник пред реченица , сам си се фати хахаха
I ne samo prasalnik na pocetok na recenicata ,tuku vo sekoja recenica ima "be"Hehehe sega treba da si snosi soodvetna kazna
Te mrzi da prelistas nanazad vo temava?sto znaci ako predmetot e daden na zadolzitelna imam eden drugar i predmetot mu ena zadolzitelna
vidov deka znaci deka ke dobiel pasos samo ne znam za kolku vreme[DOUBLEPOST=1410340022][/DOUBLEPOST]Te mrzi da prelistas nanazad vo temava?
sega se zbuniv posrednikot mi rece toa bilo na dopolnitelna jas mu vikam ne na dopolnitelna na zadolzitelna e ,dali ima razlika vo toa ako moze nekoj da mi kazevidov deka znaci deka ke dobiel pasos samo ne znam za kolku vreme
Задолжителната е пред да ти го потпишат указот. Од задолжотелна може да дојде до дополнителна.sega se zbuniv posrednikot mi rece toa bilo na dopolnitelna jas mu vikam ne na dopolnitelna na zadolzitelna e ,dali ima razlika vo toa ako moze nekoj da mi kaze