Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
И ние битолчани конечно добивме еден кафич каков шо ни доликува:vozbud:
Famous СЛИКИ
Поздрав :helou:

Среќна Нова на сите се најубаво.

Инаку за кафичот е навистина на место, нешто што фалеше, плус кажуваат строго електронска музика, што значи се врати клабингот во битола тоа фалеше.

Капучиното катасрофа му е... вода ептен смешано со млекото..ај ваљда ке се подобрат

Капучиното катасрофа му е... вода ептен смешано со млекото..ај ваљда ке се подобрат

Абе седи море !!! До вчера од пакетче капучино пиеше сега приказни кажваш. :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Абе седи море !!! До вчера од пакетче капучино пиеше сега приказни кажваш. :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
Ееее оваајј брсјако :helou:со курето мало се јави :wink:....

Иначе од пакетче од кај ке пијаш капучино да не сакаш од најлонче хххаа

Ееее оваајј брсјако :helou:со курето мало се јави :wink:....

Иначе од пакетче од кај ке пијаш капучино да не сакаш од најлонче хххаа

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Сакам да кажам дека во Битола луѓето незнат капучино шо е. Во Битола капучино е од пакетче растворено со вода.

А капучино треба да биди, доза еспресо со врело млеко со многу пена (пола млеко пола пена). Ова пази иди од устата на чоек шо праел кафе за Старбакс, така да збор нејќам да слушнам. :baeh:

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Сакам да кажам дека во Битола луѓето незнат капучино шо е. Во Битола капучино е од пакетче растворено со вода.

А капучино треба да биди, доза еспресо со врело млеко со многу пена (пола млеко пола пена). Ова пази иди од устата на чоек шо праел кафе за Старбакс, така да збор нејќам да слушнам. :baeh:

Море скапан јас на Шанзелизе имам пијано капучино ехеее знам јас имам видено осетено,са Битола капучиното се знај војца бабе:wink:.Зато прв пат ко ојдов капучино порачвам да видам дали знат оти на други места макијата пијам ги лигам.

Море скапан јас на Шанзелизе имам пијано капучино ехеее знам јас имам видено осетено,са Битола капучиното се знај војца бабе:wink:.Зато прв пат ко ојдов капучино порачвам да видам дали знат оти на други места макијата пијам ги лигам.

Да ти кажи чичо сеа ... ќе си пиеш Лате. Има во Папаз и во Данте, а и на друго место ако имат шанкер писмен ќе ти напрај. Ако си пимпирлија речи му со вкус на лешник, ванила, трт мрт ќе го напрат убо е фкрај.

Плус појќе има за пиење, да не се резилиш со макијато мало да го сркаш со то лајчето за мешање 2 сати. :pos2::pos2::pos2::pos2:

Цела куќа изгоре карши мене бе.
абе вистина Спанаќот шо напрај сам се запале или што е работата ?
скроз е улав тој дома чувал само картони и на свеќа се греел :uvo:

абе вистина Спанаќот шо напрај сам се запале или што е работата ?
скроз е улав тој дома чувал само картони и на свеќа се греел :uvo:

Не само картони, буниште му беше куќата, а ѓубрето знајш како гори...

Инаку да, улав е скроз на скроз, ја запали намерно и избега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom