Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
Патем, како ќе ве познаам? Викајте ако ме видите ко изгубен германец да влегувам во пивницата :smir:

Aбе е е проблем ќе не видиш собрани поќе луѓе кај шо прикажват нешто :)
најверојатно за форум :)

Колку шо знам 2 спрата има та пивницата. Најубо на горниот спрат да се сместиме за полесно да не најдат тие шо ќе идат сами. Би требало помала гужва да е. Ако има некој попаметна идеја нека пиши:)

Колку шо знам 2 спрата има та пивницата. Најубо на горниот спрат да се сместиме за полесно да не најдат тие шо ќе идат сами. Би требало помала гужва да е. Ако има некој попаметна идеја нека пиши:)

Јас еднаш само имам подвлезено таму на брзина ама мислам дека е на еден спрат не на два :S

Фликс не ги лажи на 2 спрата е пивницата :), ќе се лупниме јас и Plux таму, па на секој шо ќе се качи сам ќе му мафкаме, ако не е од нашите, јбг :)

Патем, како ќе ве познаам? Викајте ако ме видите ко изгубен германец да влегувам во пивницата :smir:

Ќе видиш еден куп машки со едно женско (женско сум) и ќе не познајш :) :)

Ако ги сака некој сликите кај мене на пп нека се пријави дискретција загарантирана :) .
Иначе за тие шо не беа супер си поминавме :baeh: . И многу ми е криво шо не ја украдив панделката на бегање ама ај друг пат.

Стандард собиранка муабети ова она мајтапи , интересно :) :smir: следнио пат поќе луѓе

Вчера се отвори Famous. Навалете ајде ... :)
Морам еднаш да одам до Њу јоркккк :vozbud:

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ НА СИТЕ БИТОЛАЧАНКИ И БИТОЛЧАНИ :smir:
се надевам не се очукавте колку мене па сега се да вие преку и нова и стара :tapp:

И ние битолчани конечно добивме еден кафич каков шо ни доликува:vozbud:
Famous СЛИКИ
Поздрав :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom